Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές των παιδιών στα ΚΔΑΠ - Και το ΚΔΑΠ Μεθώνης εντάχθηκε σε πρόγραμμα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως εντάχθηκε στο πρόγραμμα « Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» το νεοϊδρυθέν Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης
Παιδιών (ΚΔΑΠ) Μεθώνης. Το ΚΔΑΠ Μεθώνης θα λειτουργήσει στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης και απευθύνεται στα παιδιά της Δ.Ε. Μεθώνης (από Μακρύγιαλο, Μεθώνη, Π. Ελευθεροχώρι, Ν. Αγαθούπολη) αλλά και σε παιδιά όλων των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.
Τα ΚΔΑΠ είναι δομές που απευθύνονται σε εργαζόμενες και άνεργες μητέρες και παρέχουν στα παιδιά τη δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης πέραν του σχολικού τους ωραρίου αλλά και κατά την περίοδο των διακοπών (Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού). Οι μαθητές στα ΚΔΑΠ μπορούν να ασχοληθούν με εικαστικές δραστηριότητες, περιβαλλοντικά προγράμματα, μουσικοκινητική αγωγή, αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικά παιχνίδια, εκμάθηση ξένων γλωσσών κ.α.
Οι εγγραφές των παιδιών ξεκινούν σήμερα 25 Ιουλίου 2013 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013. Οι αιτήσεις αφορούν τις εγγραφές στα ΚΔΑΠ Αιγινίου, Κολινδρού, Μεθώνης (για παιδιά από την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση μέχρι 12 ετών) αλλά και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κολινδρού (για βρέφη από 8 μηνών μέχρι 2,5 ετών και νήπια από 2,5 μέχρι 5,5 ετών).
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αναφέρονται στο επισυναπτόμενο αρχείο ή μπορούν να αναζητηθούν μέσω της σελίδας της ΕΕΤΑΑ.
Για πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 23533 50222 – 2353350304 – 2353350224.

Ο Πρόεδρος

                                                                                             Δημήτριος Χλεμές


ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ & ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»