Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Απίστευτο! Η Kapa Research παρουσιάζει στο ΒΗΜΑ πως το 60% του κόσμου είναι υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο! ...


Συνήθως, η Iskra παρουσιάζει, χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

Αυτή τη φορά, όμως

είναι τόσο εξόφθαλμη από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση της Kapa Research που δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής (21/7), η απόπειρα παραποίησης, ώστε δεν μπορούμε να σιωπήσουμε!

Θεωρούμε σκόπιμο και ιδιαίτερα υποτιμητικό για τη νοημοσύνη των πολιτών και εκδικητικό στην σύλληψη του, να εμφανίζει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ότι το 60% των πολιτών τάσσεται υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο!

Όπως ισχυρίζεται η έρευνα της Κάπα Research που διενεργήθηκε την περασμένη εβδομάδα και δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής (21/7), αν είχαμε βουλευτικές εκλογές σήμερα, η ΝΔ θα κατοχύρωνε ένα ποσοστό 23,2%, έναντι του 22,8% του ΣΥΡΙΖΑ και 7,3% του ΠΑΣΟΚ.

Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει ποσοστό 9,7%, το ΚΚΕ 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5% και η ΔΗΜΑΡ 2,8%.

Σύμφωνα, επίσης, με τη δημοσκόπηση,το 60,6% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι πρέπει να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, ενώ αντίθετη άποψη έχει το 36%.

Τέλος, στην ερώτηση «Τι από τα δυο επιθυμείται περισσότερο; Η Ελλάδα να παραμείνει στο Ευρώ ή να επιστρέψουμε στη Δραχμή;,  το 65,2% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη, το 23,9% υπέρ της επιστροφής στη Δραχμή ενώ το 10,9% δεν γνωρίζει/δεν απαντά.