Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

O Δήμος Κατερίνης πετάει 100 αδέσποτα στον δρόμο, καταδικάζοντας τα σε βέβαιο θάνατο..........

Το λογικό δεν θα ήταν 100 αιρετοί της Πιερίας να υιοθετήσουν από ένα σκυλί ο
καθένας; Και αν δεν μαζεύονται 100 να προσφερθούν και κάποιοι διευθυντές υπηρεσιών των ΟΤΑ ; Λογικό δεν είναι; Γιατί δεν τους ρωτάμε να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος........ 

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν με τις υιοθεσίες των έγκλειστων στο κυνοκομείο της πόλης μας σκύλων παρακαλούμε να επικοινωνήσουν στο e-mailhags4animals@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6983 635 689. Εκατό σκύλοι ψάχνουν οικογένεια! Εμείς ψάχνουμε 100 ανθρώπους. Ο καθένας θα διαλέξει και θα αναλάβει την προώθηση ενός σκύλου αποκλειστικά και:

1. Θα αναλάβει την προώθηση στο Internet με το λογότυπο και το Α.Π. του σωματείου και τα προσωπικά του στοιχεία 2. Θα εκτυπώσει αφισσέτα σε 15 αντίτυπα και θα τα τοποθέτησει σε κτηνιατρεία, και σε κεντρικά σημεία της πόλης 3. Θα κάνει προώθηση στόμα με στόμα σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς. 4. Θα κάνει την πρώτη επικοινωνία και τον αρχικό έλεγχο στους ενδιαφερόμενους. Εμείς θα σας παρέχουμε φωτό και βίντεο από τον σκύλο που θα διαλέξετε για να αναλάβετε την προώθηση της υιοθεσίας του, τα στοιχεία του και τις πληροφορίες για τον χαρακτήρα του, την μακέτα για την αφισσέτα, οδηγό πρώτης συνέντευξης και ερωτηματολογίου για τον αρχικό έλεγχο του κάθε υποψήφιου κηδεμόνα, συμβουλές εκπαίδευσης και πρώτο μάθημα στον τελικό κηδεμόνα, και διαρκή υποστήριξη σε όλη την διαδικασία. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! "