Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Μεγάλος Διαγωνισμός Υποτροφιών: Πήρες γεύση todaylicious;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
 ΜΠΕΣ ΣΤΗN ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΠΤΥΧΙΟ FREE ΣΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ!
Φέτος το καλοκαίρι τα καταστήματα todaylicious προσφέρουν γεύσεις με.. πτυχίο, αφού διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών σε συνεργασία με
τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ!
Με κεντρικό σύνθημα «Πήρες γεύση todaylicious; Πάρε πτυχίο free.. στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ!», τα 24 καταστήματα todaylicious σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ιωάννινα και Λάρισα προσφέρουν 23 υποτροφίες σπουδών συνολικής αξίας 36.600 €, για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το Mediterranean College, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ και το Carierra Business & Computing School του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 19 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2013, και στο διάστημα αυτό οι επισκέπτες των todaylicious με κάθε παραγγελία τους θα παραλαμβάνουν από το ταμείο το ειδικό κουπόνι συμμετοχής, στο οποίο θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και θα το ρίχνουν στην κάλπη που θα υπάρχει σε κάθε κατάστημα.

Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2013, στις 19:00, στο κεντρικό κατάστημα todaylicious της Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 57, Λαδάδικα).

Οι υποτροφίες που θα κερδίσουν οι νικητές της μεγάλης κλήρωσης είναι:
·        1 ετήσια υποτροφία σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
·        10 εξάμηνες υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
·        5 υποτροφίες σπουδών στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ.
·        5 υποτροφίες σπουδών στο Carierra Business & Computing School.
·       2 επιδοτήσεις διδάκτρων για σπουδές στο Mediterranean College.

Κερδισμένοι από τον μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών δεν βγαίνουν μόνο οι νικητές της κλήρωσης αλλά όλοι οι συμμετέχοντες, αφού ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα προσφέρει σε όλους όσους συμπληρώσουν το κουπόνι του διαγωνισμού 15 % έκπτωση στα δίδακτρα για σπουδές σε οποιονδήποτε φορέα του.

Μη χάνεις στιγμή.. έλα σε οποιοδήποτε κατάστημα todaylicious και δήλωσε συμμετοχή!


Φωτογραφία:
Η κα Χρύσα Αθανασίου Managing Director των καταστημάτων Todaylicious, με την Υπεύθυνη Marketing του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας κα Κωνσταντίνα Λυγούρα, κατά την επισύναψη της συμφωνίας.