Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ένα tweet με… νόημα από τον Αντώναρο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ysterografa.gr
Ο τελευταίος εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος, συνεχίζει να αξιοποιεί τη διαδραστική δύναμη του Twitter, για να στείλει μηνύματα και
να διατυπώσει θέσεις και απόψεις για ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Και όχι μόνο.
Πρόσφατα, χρησιμοποίησε τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για να απαντήσει στη στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, και να προλάβει τις εντυπώσεις που πήγαιναν να δημιουργηθούν από το ρεπορτάζ της εφημερίδας του Συγκροτήματος Λαμπράκη περί “μυστικής συνάντησης” του Ευάγγελου Αντώναρου με τον Νίκο Παππά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.
Μια συνάντηση την οποία ο Ευάγγελος Αντώναρος διέψευσε κατηγορηματικά, διατυπώνοντας μάλιστα… απορίες για τους λόγους που οδήγησαν τα “Νέα” σε ένα τέτοιο ρεπορτάζ, που σύμφωνα με τον ίδιο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Αυτή τη φορά, το tweet… γεμάτο νόημα του Ευάγγελου Αντώναρου είχε γενικότερη αναφορά. Επομένως και παραλήπτες. “Δύσκολο πράγμα η επικοινωνία για όσους νομίζουν οτι την ξέρουν κι εχουν άγρια μεσάνυχτα”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος.