Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη 55χρονη ημεδαπή για μαστροπεία στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας και 48χρονος για ναρκωτικά σε χωριό της Πιερίας

Συνελήφθη 55χρονη ημεδαπή για μαστροπεία στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας
Συνελήφθη σήμερα (10.08.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή 55 ετών, για μαστροπεία.

Ειδικότερα, στον Παλαιό Παντελεήμονα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών σχεδιάστηκε επιχείρηση και συνελήφθη η 55χρονη ως ιδιοκτήτρια καταστήματος (μπαρ - καφετέρια), διότι κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία εντός ειδικού χώρου του καταστήματος διευκόλυνε έναντι χρηματικού ποσού την ασέλγεια 40χρονης υπηκόου Βουλγαρίας.
Επίσης σε βάρος της 40χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά σε χωριό της Πιερίας
Συνελήφθη χθες (09.08.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 48 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε χωριό της Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε Ι.Χ. Φορτηγό του 48χρονου που λειτουργούσε ως κινητή καντίνα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (15,2) γραμμαρίων.
Στη συνέχεια στην οικία του προαναφερόμενου, βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους (0,7) μέτρων περίπου, τα οποία καλλιεργούσε σε δύο γλάστρες στην ταράτσα. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.