Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μούγκα ο Δένδιας για τους “αστυνομικούς-αχθοφόρους” του Τσίπρα!/ Παράνομο το Ελληνικό χρέος και επαχθές

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή

Μούγκα ο Δένδιας για τους “αστυνομικούς-αχθοφόρους” του Τσίπρα! Φέραμε το θέμα στη βουλή 

Η αθλιότητα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, με τον mr. Alexis να έχει μετατρέψει δύο αστυνομικούς σε αχθοφόρους (πού να σηκώνει τώρα βαλίτσες ολόκληρος πρόεδρος...) δεν προκάλεσε καμία απολύτως αντίδραση στην άθλια ηγεσία του ΠΡΟ-ΠΟ. Είναι προφανές ότι οι
νεοπασόκοι συριζαίοι, που λένε ότι θα αλλάξουν την Ελλάδα, έχουν ακριβώς τις ίδιες χάρες με τους παλιούς πασόκους και τους νεοδημοκράτες πολιτικάντηδες, που ξεφτίλισαν κάθε έννοια σοβαρότητας και με την απληστία τους κατέστρεψαν το ελληνικό κράτος.

Φυσικά ο Νόμος απαγορεύει αυτές τις γελοιότητες και συγκεκριμένα το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 10β του άρθρου 156 του Π.Δ. 141/191 (που προσετέθη με το άρθρο 5 παρ. 2 Π.Δ. 100/2012 ΦΕΚ 166/29-08/2012) αναφέρει: «Αν διαπιστωθεί ότι το ως άνω αστυνομικό προσωπικό εκτελεί καθήκοντα που δεν ανάγονται στην αποστολή του κατόπιν αιτήματος του προστατευομένου προσώπου, αντικαθίσταται άμεσα ο αστυνομικός». Με απλά λόγια, από την στιγμή που δημοσιεύθηκε η εν λόγω φωτογραφία θα έπρεπε οι δύο λεβέντες να έχουν επιστρέψει στην υπηρεσία τους και να εκτελούν το βασικότερό τους καθήκον, δηλαδή να προστατεύουν τον απλό Έλληνα πολίτη, αντί να κουβαλάνε τις βαλίτσες με τα εσώρουχα της συζύγου του Τσίπρα.


Εδώ όμως εμφανίζεται ο φαλακρός γύπας της έννομης τάξης κόντε Δένδιας και απαγορεύει την εφαρμογή του ΝόμουΔεν κινείται καμία διαδικασία και η ΕΛ.ΑΣ. εξευτελίζεται για μία ακόμη φορά λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων. Φανταστείτε στη θέση του Τσίπρα να βρισκόταν κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής πού θα είχαν εξορίσει τον αστυνομικό (αν δεν τον είχαν ήδη αποτάξει). Φυσικά οι Χρυσαυγίτες - σύμφωνα με τα έγκυρα ιστολόγια του σύριζα - έχουν μπράτσα και... λιώνουν όλοι μέρα στο γυμναστήριο, άρα μπορούν και κουβαλούν τις βαλίτσες τους χωρίς βοήθεια. Ενδιαφέρον έχει πως όλα τα ΜΜΕ έθαψαν την άθλια εικόνα του Τσίπρα με τους αστυνομικούς βαστάζους του. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που έκραζαν ΔΙΚΑΙΩΣ τον Ρουσόπουλο, επειδή ο φρουρός του, του κρατούσε την ομπρέλα. Και τότε ο κολλητός του Κωστάκη ήταν κυβέρνηση, ενώ σήμερα ο Αλέξης αντιπολίτευση...


Το ζήτημα φυσικά άπτεται της λειτουργίας των θεσμών γι' αυτό και η Χρυσή Αυγή προχώρησε άμεσα στην κατάθεση ερώτησης προς το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σεβαστούν τον Νόμο κάποιοι επίορκοι που θέτουν υπεράνω όλων τις κομματικές τους σκοπιμότητες:


ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ:


ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την παράλειψη αντικατάστασης των αστυνομικών φρουρών του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ»


Την προηγούμενη Κυριακή ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα δημοσίευσε την επισυναπτόμενη φωτογραφία, στην οποία δύο άνδρες φερόμενοι ως αστυνομικοί συνοδοί του κ. Αλέξη Τσίπρα, εκτελούν χρέη «αχθοφόρου». Σύμφωνα με το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 10β του άρθρου 156 του Π.Δ. 141/191 (που προσετέθη με το άρθρο 5 παρ. 2 Π.Δ. 100/2012 ΦΕΚ 166/29-08/2012): «Αν διαπιστωθεί ότι το ως άνω αστυνομικό προσωπικό εκτελεί καθήκοντα που δεν ανάγονται στην αποστολή του κατόπιν αιτήματος του προστατευομένου προσώπου, αντικαθίσταται άμεσα ο αστυνομικός».


Ερωτάται ο κύριος Υπουργός:


Για ποιο λόγο δεν έχει εφαρμοστεί ο Νόμος και δεν έχουν αντικατασταθεί ακόμη οι εν λόγω αστυνομικοί;
Πότε επιτέλους θα συμμορφωθεί με τον Νόμο η ηγεσία του Υπουργείου και θα πάψει να επιτρέπει την μετατροπή των αστυνομικών σε «αχθοφόρους» των «υψηλών προσώπων» του πολιτικού συστήματος;


Αθήνα, 30/08/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής
Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 




Για το δημόσιο χρέος με αφορμή τη δήλωση Σταϊκούρα περί μη βιωσιμότητας

Το ελληνικό χρέος δεν είναι απλά μη βιώσιμο, είναι παράνομο και επαχθές σε ένα μεγάλο
ποσοστό του. Μοναδική λύση για την οικονομία μας ο άμεσος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και η άρνηση πληρωμής των παράνομων τόκων. Η συγκυβέρνηση, ως υποχείριο των τοκογλύφων, αρνείται να πράξει τα αυτονόητα και οδηγεί την Ελλάδα σε περαιτέρω ύφεση και ανεργία με απώτερο στόχο την οικονομική καταστροφή και την εκποίηση του εθνικού μας πλούτου.