Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής στο αρχαίο θέατρο Δίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
* ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ - ώρα 21:00
ΜΑΡΙΝΕΛΑ – ΧΑΤΖΗΣ
 Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 15 €, Φοιτητικά, Παιδικά, Ανέργων, Πολυτέκνων 12 €.
Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής λοιπόν επιτέλους και πάλι μαζί... Επί σκηνής οι δύο
καταξιωμένοι καλλιτέχνες δικαιώνουν τις προσδοκίες όσων περίμεναν αυτή τη σύμπραξη, δημιουργώντας μια αληθινή εμπειρία μουσικής απόλαυσης. Θα ενώσουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους για να μας θυμίσουν και να μας συγκινήσουν με τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.
Το αξέχαστο ρεσιτάλ του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μία Ελλάδα όχι και τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Μία συνάντηση που θα μπορούσε να ήταν μόνο μία εξαιρετική σύμπτωση που γοήτευσε.
Για όλους όσους το έζησαν αλλά και όλους όσους έχουν την περιέργεια να το ζήσουν, η μουσική παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, στο συναίσθημα, στις μνήμες της ζωής της δικής τους και της δικής μας, ένα ανεπανάληπτο μουσικό γεγονός.
Μαζί τους επί σκηνής οι εξαίρετοι μουσικοί: Νίκος Καπηλίδης – ντραμς, Μιχάλης Ευδαίμων – μπάσο, Γιάννης Καρακατσάνης – κρουστά, Κυριάκος Κοντάκης - βιολί, Χριστόφορος Κροκίδης – κιθάρα, Γιώργος Παγιάτης - πιάνο, Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα, Σταύρος Ντούσκας – πνευστά.