Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Επέστρεψε χθες ο Αιγινιακός και προπονείται σήμερα στη Μεθώνη - Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Σαλευρή

1/8/2013
Χθες έλαβε οριστικά τέλος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια για τον
Αιγινιακό. Η ομάδα μας έκανε πρωινή προπόνηση κι επέστρεψε στο Αιγίνιο μετά από δέκα μέρες σκληρής δουλειάς, με πρόγραμμα διπλών και τριπλών προπονήσεων.
Τώρα θα γίνει μια σειρά φιλικών αγώνων, ώστε ο Γιώργος Χατζάρας να δοκιμάσει διάφορα σχήματα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Σήμερα θα γίνει μία απογευματινή προπόνηση και οι παίκτες θα πάρουν διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν, να ανασυγκροτηθούν και να επανέλθουν τη Δευτέρα εκ νέου στο γήπεδο.

2/8/2013
Απογευματινή προπόνηση και διήμερο ρεπό
Στο γήπεδο της Μεθώνης θα συνεχίσει τη προετοιμασία του ο Αιγινιακός, με την ομάδα να έχει επιστρέψει από χθες στη βάση της. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Γιώργος Χατζάρας σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ θα δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν. Τα θετικά δείγματα από το πρώτο φιλικό με τον Παναιτωλικό διατηρούν το κλίμα σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ το Σάββατο 10 Αυγούστου θα δοθεί το δεύτερο τεστ εκτός έδρας με τη Skoda Ξάνθη. Ευχάριστο είναι το γεγονός πως αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από τη περίπτωση του Μάνθου Πλατάκη, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Επίσης, με την ομάδα έχει ενσωματωθεί και ο Πρέντραγκ Σίκιμιτς, ο οποίος αφήνει θετικές εντυπώσεις.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Αιγινιακός και σύσσωμα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος εκφράζουν τα θλίψη τους  για τον θάνατο του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. Καλλιθέας, Νίκου Σαλευρή. Επίσης, εκφράζουν τα θερμά  συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά και στη ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας.

http://aiginiakos.gr