Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Συνελήφθησαν προχθές (10.08.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, δύο ημεδαποί 22 και
23 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα), για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας 23χρονης ημεδαπής, στο οποίο ο 22χρονος εργάζεται ως προσωρινά υπεύθυνος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού με σκοπό την μεταπώληση τους σε τρίτους.
Συνολικά κατασχέθηκαν (640) πακέτα τσιγάρων τα οποία θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βέροιας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.
Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.