Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον ΑΣ Καράτε Αιγινίου Φίλιππος:

ΑΣ Καράτε Αιγινίου Φίλιππος
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΄ΦΙΛΙΠΠΟΣ΄ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
 Έγινε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 13 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία Αιγινίου, ή επίδειξη του Αιγινιακού αθλητικού συλλόγου Καράτε ΄ΦΙΛΙΠΠΟΣ΄. Η επίδειξη περιλάμβανε Οκινάουα καράτε, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, Ζίου-Ζίτσου, όπλα του καράτε και αερόμπικ. Μικροί και μεγάλοι αθλητές,
καταχειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια τους από το πλήθος του κόσμου που παρακολουθούσε κατενθουσιασμένος.
 Ο Α.Σ.΄ΦΙΛΙΠΠΟΣ Αιγινίου λειτουργεί από το 1985,και έχει βγάλει πολλούς πρωταθλητές πανελληνιονίκες, Βαλκανιονίκες ,πρωταθλητές Ευρώπης, και τρεις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες, η ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ(1η θέση),Η ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ(3η θέση) και Η ΤΡΑΝΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ(3η θέση).
 Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό, και ειδικά με τις μαχητικές τέχνες, έχουν μάθει ότι ανάμεσα στην επιθυμία, και την ικανοποίηση, υπάρχει ο μακρύς δρόμος του αγώνα, της στρατηγικής, της υπομονής, της επιμονής, μαθαίνει να κερδίζει, αλλά και να χάνει, και έτσι γίνεται ποιο δυνατός ,και αυτό τον βοηθά να αντιμετωπίσει
 περεταίρω τη ζωή του.

 Την επίδειξη τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί προπονητές ,συνάδελφοι της προπονήτριας του ΄ΦΙΛΙΠΠΟΥ΄ κ. Ράπτη Μαρίας όπου τους ευχαρίστησε για την συμπαράστασή τους και είναι οι κάτωθι ΄ Μουσχάκη Δ. από Κομοτηνή, Καραλέξη Ι. από Λειτόχωρο, Παπαδοπούλου Ξ. από Βέροια, Σουλτανίδου Ε. από Χαλάστρα, Δούμας Α. από Θεσσαλονίκη, Χατζής Θ. από Έδεσσα, Καισαρίδης Γ. από Νάουσα, Δημητρακόπουλος Ε. από Κομοτηνή, Αλμπάνης Α .από Γουμένισσα ,Παπαδόπουλος Β από Αλεξάνδρεια και Βέροια, Προίος Δ. Ελλανοδίκης, Παπαδόπουλος Σ. από Αλεξάνδρεια , Τσάτσος Σ. από Κρύα βρύση, και Παπαδόπουλος Γ. από Αλεξάνδρεια.

 Το Δ/Σ του Α.Σ. ‘ΦΙΛΙΠΠΟΥ΄Αιγινίου καθώς και η προπονήτρια του συλλόγου ευχαριστούν τον δήμο Πύδνας – Κολινδρού για τα απαραίτητα που χρειάστηκε ώστε να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση τους, επίσης ευχαριστούν όλους τους αθλητές για την πολύ καλή τους εμφάνιση ,καθώς επίσης και τον κόσμο που παρακολούθησε όλες τις προσπάθειες των αθλητών!