Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Φιλική ισοπαλία του Αιγινιακού με τη Νίκη Βόλου

 Στο πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Αιγινιακός, έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση ενώπιον των φιλάθλων της, οι οποίοι
έδωσαν το βροντερό παρόν στο γήπεδο, δείχνοντας με τον τρόπο τους τη στήριξη στη προσπάθεια που γίνεται. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Γιώργου Χατζάρα έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση κόντρα στη Νίκη 9που επίσης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην ίδια κατηγορία). Το σκορ άνοιξε ο Μιτρώφ μόλις στο δεύτερο λεπτό με ένα ωραίο σουτ σημειώνοντας το 1-0. Υπήρξαν κι άλλες ευκαιρίες από τη πλευρά των γηπεδούχων, που ωστόσο δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε γκολ, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 62' με τον Ριβέρα. Επίσης, στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, ο πρόεδρος του Ηρακλή Θ.Παπαδόπουλος με τον νομικό σύμβουλο της ομάδας Σ.Ελευθεριάδη, ο πρόεδρος του Απόλλων Καλαμαριάς Απόστολος Χαραλαμπίδης με τον προπονητή Ανδρέα Πατζιαρά.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή εντός έδρας με την έτερη ομάδα του Βόλου. τον Ολυμπιακό.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γ.ΧΑΤΖΑΡΑΣ): Τόλιος, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Χατζής, Φαμπίνιο, Μιτρόφ, Σίκιμιτς, Πέντα, Μιλόσκοβιτς. Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Δερμίσης, Αχαλνόπουλος Λ., Μπαϊμάκης, Δεμηρτζόγλου, Αχαλινόπουλος Κ., Γιαντσέλης, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Λιόλιος, Σαββίδης, Κιβρακίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Π.Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Μασάνα, Βασιλίεβιτς, Ρεπετσάς, Πιττάρας, Γκούμας, Τσίτας, Γκολόσεβατς, Γέσιτς. Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Ταϊρης, Μπιτσάκος, Πατσατζόγλου, Αργύρης, Παπαδόπουλος, Κορρέτα, Αναστασόπουλος, Μπακάλης, Χαρτσιάς, Ριβέρα, Τζιώρας.

http://www.aiginiakos.gr/