Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Σφράγισαν το μαγαζί που τραγούδησε χθες βράδυ ο Ρέμος στη Πλάκα Λιτοχώρου

Σήμερα το πρωί στις 8 η ώρα στην Πλάκα Λιτοχώρου, στελέχη του Σ.Δ.Ο.Ε. Kεντρικής Μακεδονίας, σφράγισαν το beach bar "Mylos", στο οποίο τραγούδησε χθες το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος, επειδή
"..δεν είχε εκδώσει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία. Κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13 παρ.1 του ν. 2523/97, το συνεργείο ελέγχου προέβη στην σφράγιση της επιχείρησης για 48 ώρες, παρουσία της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, ενώ συγχρόνως ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας υπηρεσίας της περιοχής. Ο έλεγχος συνεχίζεται και προς όλους τους εμπλεκόμενους στη υπόθεση."

Δηλώσεις Ρέμου κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Λιτόχωρο

Ξέσπασε χθες στον Μύλο ο Αντώνης Ρέμος, για την πίεση που δέχθηκε με το περιστατικό στο Nammos, όπου εκφράστηκε άκομψα για την αναπηρία του Σόιμπλε και προλογίζοντας το πρώτο του τραγούδι είπε:
 "τώρα τελευταία πολλοί, πολλά μας έχουνε πει, και κυρίως μιλάνε αυτοί που δε θα έπρεπε να μιλάνε καθόλου. Αλλά όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσουμε όλοι μαζί και τότε θα έρθει πραγματικά η επόμενη μέρα. Το πάρτυ Θα συνεχιστεί μέχρι το πρωί"
και πράγματι, η επιτυχημένη συναυλία συνεχίστηκε μέχρι το πρωί, οπότε ήρθε η ώρα ...όχι του γαλατά, αλλά του ΣΔΟΕ.

Και ..ανυπόστατη αφίσα!

Πιό προσεκτικός πλέον στις επιλογές του ο καλλιτέχνης, δήλωσε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ενημερώνοντας το κοινό του, ότι δεν έκλεισε καμία συναυλία (προς το παρόν) στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης και ότι οι όποιες αφίσες κυκλοφόρησαν, δεν έχουν την έγκρισή του !
"Η εμφάνιση στο Ορόσημο στην Ασπροβάλτα δεν είχε συμφωνηθεί ποτέ! Διευκρινίζουμε γιατί κάποιοι έβγαλαν αφίσες από μόνοι τους...", έγραψε στο f/b.
taxalia.blogspot.com