Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Εθνική... απόλαυση με super Μήτρογλου (VIDEOS)

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και με τονΜήτρογλου να πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ η Εθνική ομάδα επικράτησε με 2-0 της Αυστρίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Σάλτσμπουργκ. Δύο δοκάρια με Χολέμπας και Τζιόλη είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

 Παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα του Φερνάντο Σάντος άφησε υποσχέσεις με την εμφάνιση της και έδειξε πανέτοιμη ενόψει των αγώνων που απομένουν για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι Αυστριακοί μπήκαν με ενθουσιασμό στο ματς και ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίωρο, ενώ είχαν δοκάρι με φάουλ του Αλάμπα στο 18΄.

Η Ελλάδα όμως κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 39΄όταν μετά την εξαιρετική πάσα του Κατσουράνη ο Μήτρογλου με ωραία κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.



Από κει και έπειτα οι Έλληνες διεθνείς κυριάρχησαν και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 67΄, όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Χολέμπας ο Μήτρογλου με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2.



Στο 72', πάντως, ο Τζιόλης πήγε να βάλει το γκολ του αγώνα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Χολέμπας στο 86'.

Αυστρία: Άλμερ, Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ (46' Πρεντλ), Φουκς (75' Σούτνερ), Βάιμαν, Μπαουμγκάρτλινγκερ (46' Λάιτγκεμπ), Γιουνούζοβιτς (65' Γιάντσερ), Αλάμπα (74' Χόζινερ), Αρναούτοβιτς, Χάρνικ (46' Ίβανσιτς)

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης (77' Βύντρα), Σιόβας (62' Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Κατσουράνης (63' Τζιόλης), Ταχτσίδης, Μανιάτης (62' Νίνης), Κονέ (84' Φορτούνης), Χριστόδουλόπουλος (84' Σπυρόπουλος), Μήτρογλου


http://www.newsit.gr/