Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Παρακρατική επίθεση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής/ Να συλληφθούν οι συκοφάντες μεγαλοδημοσιογράφοι των καναλιών της διαπλοκής/ Με εντολή εισαγγελέα το αυτόφωρο “δεν πιάνει” τον Πρετεντέρη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Παρακρατική επίθεση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής
Όλα αυτά μετά την παράνομη απόφαση Δένδια για την απόσυρση της αστυνομικής φύλαξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου

Μία ακόμη επίθεση σε συνέχεια των επιθέσεων που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες το κράτος και τα μίσθαρνα όργανα του παρακράτους πραγματοποιήθηκε εναντίον μέλους της Χρυσής Αυγής.

Οι γνωστοί κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες στην βιτρίνα του καταστήματος με ζωοτροφές που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του ο βουλευτής Λάρισας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Ο συναγωνιστής κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται τόσο ο ίδιος αλλά και μέλη της οικογένειάς του.

Πρέπει να σημειώσουμε επίσης πως είναι η δεύτερη φορά που το κατάστημα του Συναγωνιστή δέχεται επίθεση, καθώς πριν λίγους μήνες, οι γνωστοί - άγνωστοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους αφήνοντας απειλητικά αυτοκόλλητα στην βιτρίνα του καταστήματος.

Οι πραιτοριανοί του συστήματος τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι Εθνικιστών υπό την ανοχή του Δένδια. Μάλιστα ο υπουργός Προ-Πο άφησε αφύλακτους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθιστώντας τους άμεσους στόχους για τις οργανωμένες συμμορίες του ανθελληνικού παρακράτους.



Να συλληφθούν οι συκοφάντες μεγαλοδημοσιογράφοι των καναλιών της διαπλοκής

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη: "Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τα κανάλια της διαπλοκής που έστησαν τηλεδίκες - παρωδία με ψευδομάρτυρες που τους πληρώνατε 50 ευρώ για να βγαίνουν και να λένε ψέμματα κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Μηνύσαμε τους μεγαλοδημοσιογράφους, συντελεστές όλων των δελτίων. Κινείται το αυτόφωρο και πρέπει να συλληφθούν. Εάν δεν τους συλλάβουν, σημαίνει πως το κράτος υποθάλπει αυτό το βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής." 



Με εντολή εισαγγελέα το αυτόφωρο “δεν πιάνει” τον Πρετεντέρη

Ο μόνιμος υβριστής του Εθνικιστικού Κινήματος Πρετεντέρης χθες στο δελτίο του mega παρομοίασε την Χρυσή Αυγή με την ... "μαφία και την καμόρα". Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής συνέταξε μήνυση που κατετέθη στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, στην περιοχή ευθύνης του οποίου ανήκουν τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού. Την μήνυση κατέθεσε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι η διαδικασία θα κινηθεί άμεσα.

Τα περί Τύπου αδικήματα είναι διαρκή αυτόφωρα και η σύλληψη του εν λόγω υβριστή ήταν υποχρεωτική βάσει Νόμου. Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής μας ενημερώθηκε ότι κατόπιν εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας δεν θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για τον δημοσιογράφο Πρετεντέρη. Ο συγκεκριμένος προπαγανδιστής του μνημονίου και λασπολόγος της Χρυσής Αυγής θα βγει και σήμερα να πει τα ίδια ψέμματα και να υβρίσει ξανά ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Έλληνες. Όπως είπαμε και το πρωί στο περιστύλιο της βουλής, αφού το κράτος επιτρέπει την παρανομία εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αποδεικνύει πως την υποθάλπει.