Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Βεροιώτης πασίγνωστος τεχνικός τα έσπασε... στα μπουζούκια!!

Ο Ημαθιώτης τεχνικός τραγούδησε και χόρεψε γιορτάζοντας τα 43α γενέθλιά του! Το Onsports ήταν στο «Ποσειδώνιο» και σας παρουσιάζει δύο αποκλειστικά βίντεο!!!

Με την ψυχή του γλέντησε χθες (8/9) το βράδυ τα 43α γενέθλιά του ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο πρώην συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, που φέτος είναι προπονητής της τουρκικής Μπάνβιτ, άδραξε την ευκαιρία της παρουσίας της ομάδας του στην Αθήνα για σειρά φιλικών αναμετρήσεων και πήγε με την πολυπληθή παρέα του στο νυκτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο».
Ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν σε τρελά κέφια παρασύροντας όλο το τραπέζι του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν κουράστηκε να ραίνει με γαρύφαλλα τον –γνωστό για τα πράσινα αισθήματά του- Κωνσταντίνο Αργυρό. Εκείνος, με τη σειρά του, του ευχόταν συνεχώς χρόνια πολλά, ενώ του έδωσε δύο φορές το μικρόφωνο για να ξεδιπλώσει τις φωνητικές του ικανότητες.
Συγκεκριμένα τραγούδησε σχεδόν μόνος του το: «Μου χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση», ενώ συνόδευσε τον νεαρό αοιδό στο τραγούδι: «Το δικό σου αμάρτημα», το οποίο χόρεψε κιόλας επάνω στην πίστα, γνωρίζοντας την αποθέωση από την παρέα του…
Δείτε τα βίντεο με τον Ελληνα τεχνικό να χορεύει και να τραγουδάει στην πίστα…


http://imathiasportsnews.wordpress.com/