Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΑΓΙΟ
ΑΙΓΙΝΙΟ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Κ.ΚΑΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ... ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Απο το πολύκεντρο του Αιγινίου ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα ο υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού Παναγιώτης Καζάς. 
Ο κ.Καζάς ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος. Αναφέρθηκε στην δημιουργία ενός αξιόπιστου και ανεξάρτητου συνδυασμού,χωρίς κομματική ταυτότητα τονίζοντας ότι πιστεύω στα κόμματα μόνο για τις εθνικές εκλογές αλλά  για την τοπική κοινωνία τα δεδομένα αλλάζουν.
Ο συνδυασμός μας δεν θα έχει τοπικό χαρακτήρα και δεν θα κατέβει μόνο και μόνο για να δημιουργήσει ένα εκλογικό αποτέλεσμα.
Ο Δήμαρχος δεν είναι παντογνώστης θα πρέπει να έχει μια άψογη συνεργασία με την εκλεγείσα ομάδα του. Μιλώντας για τον δήμο τόνισε ότι υστερεί σε έργα ανάπτυξης,έχει όμως τα θεμέλια να πάει μπροστά. Στόχος μας είναι να  απλώσουμε το χέρι προς κάθε κατεύθυνση για να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά
Κανείς δεν μπορεί να μου προσάψει το παραμικρό, η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά ήταν καθαρή και κρυστάλλινη και δεν χρωστώ σε κανένα. Θέλω να παραμείνετε στο πλευρό μας για να μπορούμε να οδηγήσουμε τον δήμο εκεί που του αξίζει.
Ευχαριστώ όλους σας και τους συνεργάτες μου που δέχτηκαν να πορευτούν μαζί μας και στέλνω μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι και με τα γόνατα θα φθάσουμε στην κορυφή.

Το επόμενο ραντεβού μας θα είναι στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου μας.


Δικό μας σχόλιο
Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του Πασχάλη Τερζή από τη χθεσινή ομιλία εδώ