Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια δήλωση της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Βασιλειάδου, για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Από αριστερά η κ. Βασιλειάδου με τη Κ. Μαυρίδου σε παλαιότερη φωτογραφία
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες που, χάρη στη σκληρή
δουλειά, κέρδισαν επάξια την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και στους γονείς αυτών για την ηθική συμπαράσταση.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς μας που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αποτελούν τη δεύτερη οικογένεια των παιδιών προσφέροντάς τους το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.
Πρέπει ωστόσο να επισημανθεί ότι κάθε προσπάθεια, ακόμη και όταν δεν στέφεται με επιτυχία, μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για κάθε επόμενο στοίχημα. Καμία μάχη δεν θεωρείται οριστικά χαμένη και δεν δικαιολογεί την παραίτηση από το όνειρο.
Εύχομαι στους επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων να ανταποκριθούν άριστα στο νέο κύκλο σπουδών τους, προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους που επιθυμούν.
Καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία

               Η Αντιδήμαρχος
             Πύδνας Κολινδρού


         Βασιλειάδου Ξανθίππη