Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΙΑΝΙΔΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ.

Για την άρση οποιασδήποτε παρεξήγησης και παρανόησης όσον αφορά το ζήτημα της ανεξαρτητοποίησης μου, θεωρώ υποχρέωση να απαντήσω σε κάποια κακόβουλα και
παραπλανητικά δημοσιεύματα και να επισημάνω ότι ο Καλλικράτης αναφέρει ρητά ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος  λειτουργεί και πράττει κατά συνείδηση.
Παραμένω πιστός στην δέσμευση που έχω αναλάβει προς αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και δεν διακατέχομαι από τον ίλιγγο της εξουσίας. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η εξουσία άλλα το πώς θα λυθούν τα  προβλήματα των Δημοτών μας.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ευάγγελο Πολύζο,  γιατί με συμπεριέλαβε αυτοβούλως στο συνδυασμό του και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο μας. Τον ευχαριστώ επίσης γιατί η συνεργασία μαζί του μου έμαθε πολλά και χρήσιμα πράγματα για την πολιτική.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω προς αποφυγήν παραπλανητικών δηλώσεων από υποψήφιους Δημάρχους, ότι σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» στο άρθρο 66 παρ.5, το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου που ανεξαρτητοποιήθηκε ή διαγράφηκε από την παράταξή του δεν μπορεί να ενταχθεί σε άλλη παράταξη καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας του. Ως εκ τούτου δεν ανήκω σε καμία παράταξη και δεν έχω κάνει απολύτως καμία δήλωση για το θέμα αυτό.
 Μετά από δυόμισι χρόνια, θέλω να ευχαριστήσω τους  συμπολίτες μου,  που με ανέδειξαν στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου,  θέση τιμητική για εμένα και γι' αυτό βρίσκω την δύναμη να υψώσω το πολιτικό μου ανάστημα ώστε να αντισταθώ και να συγκρουσθώ με καθετί που τους ζημιώνει. Θα είμαι δίπλα τους σε κάθε τους πρόβλημα, χωρίς καμία υστεροβουλία.
Ο χρόνος λοιπόν θα το δείξει και θα με κρίνετε όλοι σας και κυρίως οι πολίτες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, εάν έπραξα σωστά,  όπως θα κριθεί και το έργο και η συμπεριφορά της σημερινής Διοίκησης.

Δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός η εξουσία άλλα το πώς θα λύσουμε τα προβλήματα των Δημοτών. Στην αντίθετη περίπτωση μπορούν και άλλοι να διαχειριστούν τον Δήμο.