Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει και καταγγέλλει τους συκοφάντες επαγγελματίες εργατοπατέρες του ΚΚΕ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Οι μπολσεβίκοι της συμφοράς, οι νεκροθάφτες της ζώνης του Περάματος, να μην τολμήσουν να ξαναπιάσουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή. Οι κοινοί τραμπούκοι και τα κομματόσκυλα, που τόσα χρόνια στέρησαν το μεροκάματο από χιλιάδες Έλληνες, τώρα
κλαίγονται, διαμαρτύρονται και συκοφαντούν το Εθνικιστικό Κίνημα.

Ο μόνος λόγος που ΚΚΕ και κανάλια στήνουν τεχνητή ένταση στο Πέραμα είναι η πρόσφατη δημιουργία Εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Πλήττονται τα συμφέροντα του ΠΑΜΕ και των εφοπλιστών, γι’ αυτό προσπαθούν με ψέματα και αθλιότητες να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή.

Οι επαγγελματίες αφισοκολλητές - που δεν δούλεψαν ούτε μία μέρα στη ζωή τους και τρώνε με χρυσά κουτάλια από τα κρατικά λεφτά του ΚΚΕ - να πάψουν να λένε ψέματα και να καταδίδουν πολίτες. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους συκοφάντες και συνεχίζει τον διμέτωπο αγώνα της ενάντια στους επαγγελματίες εργατοπατέρες της αριστεράς και στο εφοπλιστικό κεφάλαιο που από κοινού εκμεταλλεύονται τον Έλληνα εργάτη.

Πρώτος ψεύτης και συκοφάντης ο Κουτσούμπας

Μεταφέρουμε αυτολεξεί την δήλωση Κουτσούμπα στην ΔΕΘ, που αποδεικνύει το μέγεθος του ψέματος και της συκοφαντίας των ΚΚΕδων: "Επιτέθηκαν νύχτα με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα. Εμείς βέβαια αναγνωρίσαμε κάποιους...". Με τι τους αναγνωρίσατε κε. Κουτσούμπα; Με διόπτρες νυχτερινής όρασης και ακτίνες Χ; Μια ζωή ψεύτες, συκοφάντες, αλλά και βλάκες οι μπολσεβίκοι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com