Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αλέξανδρο
 Η μουσική ενώνει τον κόσμο και αυτό είναι δυο φορές θετικό όταν γίνεται για καλό σκοπό. Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και θετική ενέργεια αφιέρωσαν στον μικρό Ραφαήλ οι φίλοι και τα μέλη του
Συλλόγου Φίλων Ροκ και Λάτιν Μουσικής «Δον Κιχώτης» την Παρασκευή, με το φεστιβάλ  που διοργανώθηκε στο αμφιθέατρο του δημοτικού πάρκου Κατερίνης, τα έσοδα του οποίου στάλθηκαν στην οικογένεια του παιδιού μαζί με τις ευχές να πάνε όλα καλά.
Ως Σύλλογος, ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της συναυλίας, όλους όσους χορήγησαν με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου για την βοήθεια προς τον μικρό Ραφαήλ - όλους εσάς που μας τιμήσατε με την προσέλευσή σας- και όλα τα μουσικά σχήματα που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Αγάπης και Αλληλεγγύης!!!
Το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανακοινώθηκε στα μέλη (περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook)και κατατέθηκε σε λογαριασμό που έχει δημοσιοποιηθεί από την οικογένεια του μικρού Ραφαήλ για τον σκοπό αυτό. Τα συμμετέχοντα συγκροτήματα (Αrtistz, Steppin' Tones, Piece of Joy, Baildsa, Domenica με σειρά εμφάνισης), οι διοργανωτές και όσοι παραβρέθηκαν διασκέδασαν και ενωμένοι έστειλαν μήνυμα ελπίδας στον αγώνα που δίνει ο μικρός Ραφαήλ και η οικογένεια του.
Τέλος να αναφέρουμε ότι χυμοί, αναψυκτικά, νερά και σουβλάκια που περίσσεψαν από το βράδυ της Παρασκευής προσφέρθηκαν στο Σωματείο Γραμμάτων, Τεχνών και Αλληλεγγύης «Μέγας Βασίλειος», που φροντίζει για την σίτιση 120 άπορων οικογενειών.

Επιπλέον, ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκαν για την προβολή του Φεστιβάλ, συνδράμοντας έτσι στον σημαντικό αυτό σκοπό.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΡΟΚ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ»