Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στην Έφη Μπάσδρα για τον ορισμό της ως επικεφαλής της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων στη Νέα Δημοκρατία

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Από καρδιάς εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στη φίλη και
  συντοπίτισσα, Έφη Μπάσδρα, που ορίσθηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, επικεφαλής της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων στη Νέα Δημοκρατία.

Εύχομαι υγεία, δύναμη και  κουράγιο  προκειμένου να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό άνθρωποι αξιόλογοι, ικανοί, δημιουργικοί και δυναμικοί να αναλαμβάνουν σημαίνοντα ρόλο   σε καίριους τομείς, όπως είναι η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων, που απαιτείται ιδιαίτερη ευαισθησία και ικανότητα για τη διαχείριση και διευθέτηση των ζητημάτων που αφορούν την προστασία του γυναικείου φύλου καθώς και την  εφαρμογή  των πολιτικών για την ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών σε όλους τους τομείς της ζωής.

Άλλωστε, είναι συγκινητικό για όλους μας,  που μια Πιεριέας ορίσθηκε σ΄αυτή τη θέση και είμαι βέβαιη ότι μέσα από τα καθήκοντά της θα προσφέρει τα μέγιστα με προτάσεις, ιδέες και πρωτοβουλίες για την εύλογη υλοποίηση του προγράμματος του κόμματος, απαντώντας στις ανάγκες των  σύγχρονων  γυναικών,   εφευρίσκοντας λύσεις σε  προβλήματα και  ικανοποιώντας τις προσδοκίες τους για μια καλύτερη ζωή.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου