Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ενάρξεις Νέων Προγραμμάτων Ομορφιάς, Εναλλακτικών Θεραπειών και Τατουάζ από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Νέες Ενάρξεις για προγράμματα σπουδών ανακοινώνει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Από τα τέλη Σεπτέμβρη ο τομέας Ομορφιάς του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ θα πραγματοποιήσει εξειδικευμένα
προγράμματα  τατουάζ, μακιγιάζ, κομμωτικής, μανικιούρ-πεντικιούρ-ονυχοπλαστικής και εναλλακτικών θεραπειών.
Συγκεκριμένα, στις 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η έναρξη του μοναδικού προγράμματος εκμάθησης Τατουάζ-Δερματοστιξίας, με διάρκεια 102 ωρών. Περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εφαρμογή στις τεχνικές 3D, Tribal, Only Black, Black & Grey,Japanese, Modern Arts, Realism, Portraits.
Στις 2 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η έναρξη του προγράμματος Εναλλακτικών Θεραπειών, με διάρκεια 129 ώρες, που περιλαμβάνει τις ενότητες ρεφλεξολογία, αρωματοθεραπεία, shiatsu, χαλαρωτικό μασάζ και μασάζ αποκατάστασης, ανατομία-φυσιολογία.
Στις 4 Οκτωβρίου ξεκινά το πρόγραμμα Κομμωτικής 100 ωρών, με ενότητες όπως πιστολάκι-λούσιμο, καλλιτεχνικά χτενίσματα, βαφές και κουρέματα.
Τέλος, στις 7 Οκτωβρίου ξεκινούν τα τμήματα Μακιγιάζ και Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Ονυχοπλαστικής. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μακιγιάζ διαρκεί 150 ώρες και διδασκόμενες ενότητες είναι οι εξής: μορφολογία προσώπου, χρωματολογία, διορθωτικό μακιγιάζ, πρωινό και βραδινό μακιγιάζ, νυφικό μακιγιάζ, μακιγιάζ φωτογράφισης, μόδας, πασαρέλας, τηλεόρασης και δεκαετιών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Ονυχοπλαστική έχει διάρκεια 75 ώρες και διδάσκονται οι ενότητες μανικιούρ-πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, nail art και celebrity nails (τεχνικές shellac και one stroke).
Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε αποφοίτους Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου που επιθυμούν επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και σε αποφοίτους ΙΕΚ και ΤΕΙ, αλλά και σε εργαζόμενους για επιπλέον επαγγελματική εξειδίκευση.
Τα παραπάνω προγράμματα πραγματοποιούνται στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, με εισηγητές εξειδικευμένους επαγγελματίες. Το πτυχίο που παρέχει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ είναι πλήρως αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας.

Πληροφορίες – Εγγραφές

ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310552406, keas@xinis.net