Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλήψεις για κλοπές σε Χαλκιδική, Αλεξάνδρεια Ημαθίας & Γιαννιτσά

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή σε κατάστημα στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής
Συνελήφθησαν προχθές (31.08.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού
Τμήματος Καλλικράτειας, δύο ημεδαποί 37 και 42 ετών, για κλοπή σε κατάστημα.
Ειδικότερα, στην Καλλικράτεια, οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν από το σκελετό του κτιρίου ατσάλινο τμήμα οροφής μήκους 16 μέτρων και πλάτους 1,5 μέτρων και βάρους περίπου 5 τόνων και προέβαιναν στη διαδικασία τεμαχισμού του.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.


Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή τροχοφόρου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Συνελήφθησαν χθες (01.09.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, δύο ημεδαποί 17 και 20 ετών, για κλοπή τροχοφόρου.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, οι δύο ανωτέρω ημεδαποί αφαίρεσαν αρχικά τα κλειδιά του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου ενός 28χρονου από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διασκέδαζε και στη συνέχεια το ίδιο το όχημα που ήταν σταθμευμένο. Το όχημα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν.
Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.


Συνελήφθη ένας υπήκοος Βουλγαρίας 49 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στα Γιαννιτσά Πέλλας
Ο συλληφθείς με έναν άγνωστο συνεργό του αφαίρεσαν από επιχείρηση στη Βάβδο Χαλκιδικής δύο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα συνολικής αξίας (100.000) ευρώ
Τα αφαιρεθέντα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της επιχείρησης
Συνελήφθη προχθές (31.08.2013) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών, ένας υπήκοος Βουλγαρίας 49 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Αρχικά, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, ο προαναφερόμενος μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του που δε συνελήφθη και αναζητείται αφαίρεσαν από χώρο επιχείρησης παρασκευής έτοιμου σκυροδέματος στη Βάβδο Χαλκιδικής δύο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα και κινήθηκαν προς την περιοχή των Γιαννιτσών Πέλλας. Τα ανωτέρω οχήματα σταθμεύθηκαν προκειμένου να ελεγχθούν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών και τελικά συνελήφθη ο 49χρονος που οδηγούσε ένα από τα δύο οχήματα.
Τα αφαιρεθέντα Ι.Χ. Φορτηγά, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των (100.000) ευρώ, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της επιχείρησης .
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.