Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλήψεις στη Πιερία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη 21χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στην Κατερίνη
Η συλληφθείσα ενέχεται ως συνεργός 23χρονου σε σωρεία διαρρήξεων και κλοπών
σε οχήματα στην Πιερία και την Καβάλα
Συνελήφθη χθες (12.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή 21ετών, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη, κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκε η προαναφερόμενη και συνελήφθη διότι σε βάρος της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κατερίνης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη, μαζί με έναν 23χρονο που ήδη συνελήφθη, ενέχεται σε 30 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής ζώνης της Πιερίας και σε περιοχή της Καβάλας από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο του 2013 αφαιρώντας τιμαλφή και χρηματικά ποσά. (Σχετικό το από12.09.2013 Δελτίο Τύπου της Γ.Α.Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας)
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στην Παραλία Πιερίας
Συνελήφθη χθες (12.09.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στην Παραλία Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου και σε αστυνομική έρευνα του οχήματος που επέβαινε βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • (1) ξύλινο κλομπ,
  • (1) ζευγάρι χειροπέδες εντός θήκης,
  • (1) σπρέι πιπεριού και
  • (1) συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης ( taser ).
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.