Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παρόν ο Γιάννης Μέλκας στη συνάντηση διαιτητών - προπονητών για τις αλλαγές κανονισμών

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....volleyleague
Παράλληλα με τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕΔ ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ και οι προπονητές των ομάδων
της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ Στέφανος Βασιλειάδης, οι διεθνής ρέφερι Γιώργος Γεωργουλέας, Νόντας Γεροθόδωρος, ο βετεράνος πλέον Αλέξανδρος Βαρθαλίτης πρόβαλαν βίντεο και εξήγησαν στους προπονητές τις νέες αλλαγές κανονισμών από την Παγκόσμια ομοσπονδία.
Με την ευκαιρία της τρίωρης συνεργασίας διαιτητών και προπονητών έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για πολλά ζητήματα όπως το διαιτητικό βίντεο ενώ ο αγώνας είναι σε εξέλιξη αλλά και τις σχέσεις προπονητών – διαιτητών την ώρα του αγώνα. Οι διαιτητές ζήτησαν κατανόηση και πειθαρχία από τους προπονητές καθώς οι αντιδράσεις τους είναι βαρόμετρο για την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα. Οι δύο πλευρές έδωσαν υποσχέσεις για στενή συνεργασία και συχνές συναντήσεις για την ανταλλαγή απόψεων και ενημερώσεων.
Από πλευράς προπονητών μεταξύ άλλων ήταν οι Γιώργος Μυλωνάκης (Ολυμπιακός), Νίκος Ζαλμάς (Παμβοχαϊκός), Σάκης Μουστακίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Γιώργος Γιάτσης (Λαμία), Κώστας Αρσενιάδης (Κηφισιά), Γιάννης Μέλκας (Νίκη Αιγινίου), Γιάννης Λάιος (Παναθηναϊκός), Άρης Αγγελόπουλος (Παναχαϊκή) και Γιώργος Κλαρούδας (ΑΕΚ).