Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλήψεις στη Πιερία για κλοπές και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή στην Κατερίνη Πιερίας
Συνελήφθησαν χθες (03.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της
Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 15 και 17 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, οι προαναφερόμενοι αφού εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα σε αποθήκη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ενός 26χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν (4) τελάρα τα οποία περιείχαν συνολικά (84) κενές φιάλες μπύρας αξίας (15) Ευρώ, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν οι αφαιρεθείσες φιάλες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στην Κατερίνη
Συνελήφθη σήμερα (03.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ένας ημεδαπός 34 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας, εντοπίστηκε ο 34χρονος και σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή και κατασχέθηκαν (17,4) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Σενεγάλης και μία υπήκοος Σερβίας για ναρκωτικά στην Παραλία Πιερίας
Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ η συλληφθείσα παρέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθησαν χθες (03.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, δύο υπήκοοι Σενεγάλης ηλικίας 28 και 29 ετών και μία υπήκοος Σερβίας ηλικίας 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, πλαστογραφίας και της παράβασης νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, στην Παραλία Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στην οικία των προαναφερομένων κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Επιπλέον, στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε ένα ταξιδιωτικό έγγραφο Αρχών της Γαλλίας που ήταν πλαστό και κατασχέθηκε, ενώ διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη παρέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.