Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας για το άνοιγμα τις Κυριακές

O Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας απέστειλε στον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας την παρακάτω επιστολή σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές: 
Μετά τη συνάντηση που είχαμε μαζί σας στις…13/08/2013 όπου και μας ζητήσατε γραπτή απάντηση, για το θέμα του »ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές», σας δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο «ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ» (ούτε καν τις επτά που προβλέπει το Νομοσχέδιο).
Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας ένα από τα θέματα Ημερησίας Διάταξης ήταν και το συγκεκριμένο θέμα. Η απόφαση η οποία πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία ήταν αυτή η οποία σας προαναφέραμε. Οι τέσσερις Ε.Σ. Ημαθίας έχουν έρθει σε συμφωνία ν’ ακολουθήσουν το ήδη υπάρχον πρόγραμμα. Οι λόγοι για τους οποίους επιθυμούμε κάτι τέτοιο, έχουν γίνει γνωστοί πάρα πολλές φορές και προφορικά και γραπτά τόσο από εμάς όσο και από το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο την ΕΣΕΕ.
Προσδοκία μας είναι ν’ ακολουθήσουν όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες το ίδιο πρόγραμμα (ΟΧΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ). Το τονίζουμε αυτό διότι είστε υπεύθυνος εμπορίου σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας..
Αναμένουμε να κάνετε πράξη το δίκαιο αίτημά μας..