Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΣ Πιερίας- Τεχνικός Διευθυντής ο Λευτέρης Φωτιάδης/ Νέοι προπονητές οι Γιάννης Μυστακίδης και Διονύσης Οικονόμου/ Κάλεσμα Σωματείων για συμμετοχή στα Πρωταθλήματα Υποδομών/ Κλήση για προεπιλογή σε Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Μπάμπη Πεΐδη
ΕΠΣ Πιερίας-Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων: Τεχνικός Διευθυντής ο Λευτέρης Φωτιάδης
Από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, ανακοινώνεται ότι Τεχνικός Διευθυντής Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας, αναλαμβάνει και θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού
Λευτέρης Φωτιάδης.

Η πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, έγινε στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης του σημαντικότατου αυτού τομέα και κρίθηκε απαραίτητη από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης μας.
Ο Λευτέρης Φωτιάδης θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των προπονητικών προγραμμάτων, της επιλογής των προπονητών που θα προσληφθούν στα τμήματα Παίδων και Νέων και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή των παικτών που θα επιλεγούν στα δυο τμήματα των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας.
Η Τεχνική Επιτροπή ανακοινώνει πως έφορος της Ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας θα είναι ο Μπάμπης Θεοδωρίδης και έφορος της Ομάδας Νέων ο Κώστας Δημητρίου.
Τέλος ανακοινώνεται ότι η επιτροπή αποτελείται από τους:
 Γιώργος Γκοτζαμανίδης Πρόεδρος
Ανδρέας Παπανικολάου  Γραμματέας
Ηρακλής Δασιόπουλος Μέλος
Κώστας Καρέκλας Μέλος
Κώστας Δημητρίου Έφορος Μικτής Νέων
Μπάμπης Θεοδωρίδης Έφορος Μικτής Παίδων
Μπάμπης Πεΐδης Μέλος-Υπεύθυνος Τύπου Τεχνικής Επιτροπής
      Για την Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Πιερίας  
        Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας
Γιώργος Γκοτζαμανίδης                               Ανδρέας Παπανικολάο

...................................................................................................................................................

ΕΠΣ Πιερίας: Νέοι προπονητές οι Γιάννης Μυστακίδης και Διονύσης Οικονόμου
Η ΕΠΣ Πιερίας και η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων, ανακοινώνει την πρόσληψη των προπονητών Γιάννη Μυστακίδη και Διονύση Οικονόμου.
Ο πρώτος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μικτής Ομάδας Νέων και ο δεύτερος την Μικτή Ομάδα Παίδων της Ένωσης μας.
Η επιλογή τους έγινε απο τον Τεχνικό Διευθυντή των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας Λευτέρη Φωτιάδη. Η Τεχνική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους προπονητές που δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τις δυο θέσεις οι οποίες τελικά καλύφθηκαν απο τους προαναφερόμενους.
                            Για το Δ.Σ. της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων
                                Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
                       Γιώργος Γκοτζαμανίδης                  Ανδρέας Παπανικολάου
...........................................................................................................................................

ΕΠΣ Πιερίας: Κάλεσμα Σωματείων για συμμετοχή στα Πρωταθλήματα Υποδομών
Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων, καλεί όλα τα Σωματεία της ΕΠΣ Πιερίας στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.οο΄ στα γραφεία της Ένωσης (στο Αθλητικό Κέντρο), ώστε να ενημερωθούν για την προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Υποδομής και να καταθέσουν τις Δηλώσεις συμμετοχής των Τμημάτων τους.  

                           Για το Δ.Σ. της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων 
                                Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
                       Γιώργος Γκοτζαμανίδης                  Ανδρέας Παπανικολάου
.......................................................................................................................................................

ΕΠΣ Πιερίας: Κλήση για προεπιλογή σε Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων
Η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, ενημερώνει τα Σωματεία ότι την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.οο΄ θα πραγματοποιηθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Ένωσης μας, η προεπιλογή για την ομάδα Νέων (ποδοσφαιριστές γεννημένοι 1998-99΄) .
Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για την ομάδα Παίδων (γεννηθέντες 2000-01΄), την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα (15.οο΄), στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας.

Εκτός τους δυο προπονητές Γιάννη Μυστακίδη και Διονύση Οικονόμου, τη διαδικασία θα παρακολουθήσει ο Τεχνικός Διευθυντής Λευτέρης Φωτιάδης ο οποίος σε συνεργασία με τους δυο τεχνικούς της ΕΠΣ Πιερίας, θα έχει τον τελευταίο λόγο στην επιλογή των νεαρών παικτών που θα στελεχώσουν τις Μικτές Ομάδες της περιοχής μας.

                              Για το Δ.Σ. της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων 
                                Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας
                       Γιώργος Γκοτζαμανίδης                  Ανδρέας Παπανικολάου