Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

H Ευανθία Ρεμπούτσικα στη Βέροια για καλό σκοπό

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Βέροιας σας προσκαλεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 21:00 μ.μ. στο
θέατρο Άλσους « ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» για να γευτούμε όλοι μαζί την μουσική παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα « Το Αστέρι και η Ευχή». Η δημιουργός της «Πολίτικης Κουζίνας» έρχεται στην Βέροια με τους αξιόλογους μουσικούς της και το κόκκινο βιολί της και θα μας ταξιδέψουν σε χώρους οικείους με μυρωδιές από κανέλα και μπαχάρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια παράσταση που ανέβηκε τον Ιούλιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κατακτώντας πολύ καλές κριτικές και την αγάπη του κόσμου. Την ίδια ακριβός παράσταση θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Άλσος αφού η συνθέτης όπως και οι συνεργάτες της δεν επιτρέπουν καμία «Έκπτωση» στην παράσταση και την μεταφέρουν «Αυτούσια» αν και δέχτηκαν να εμφανιστούν προσφέροντας τα έσοδα για την λειτουργία του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Αναπηρία της Βέροιας «ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ»

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Κέντρο Μέριμνας τηλ. 2331022223 – Χώρος Τεχνών Βέροιας – Καφέ μπαρ Mcoza

http://www.alexandreia-gidas.gr/