Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Νορβηγός πρέσβης στην Ελλάδα κ. Sjur Larsen για το 42ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
«Εύχομαι η συμμετοχή μας στο φεστιβάλ να είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής και εποικοδομητικής σχέσης μεταξύ των  χωρών μας»
Με το πέρας του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου στο οποίο φέτος τιμώμενη χώρα ήταν ο Νορβηγία, ο
πρέσβης της στην Ελλάδα κ. Sjur Larsen, έκανε την παρακάτω δήλωση:


«Το Φεστιβάλ Ολύμπου έφτασε στο τέλος του μετά από δύο μήνες συναρπαστικών και ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.  Είχαμε την τιμή να προσκληθούμε και να πάρουμε μέρος  ως τιμώμενη χώρα για το 2013 και είμαστε χαρούμενοι που το νορβηγικό πολιτιστικό πρόγραμμα έγινε τόσο ένθερμα δεκτό από τον κοινό της Πιερίας.

Η γνωριμία με την περιοχή και η στενή συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό  του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για εμάς. Ευχαριστούμε όλους που μας στήριξαν. Τους συντελεστές του φεστιβάλ, τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν και το ένθερμο κοινό για το οποίο ελπίζω η Νορβηγία να έχει γίνει πιο οικεία. Εύχομαι η συμμετοχή μας στο φεστιβάλ να είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής και εποικοδομητικής σχέσης μεταξύ των  χωρών μας».

ΦΩΤΟ:
πρέσβης της Νορβηγίας στην Ελλάδα κ. Sjur Larsen, δεξιά, με τον πρόεδρο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο