Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Γλυκός «παράδεισος» από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και την AMC στο Ξενοδοχείο The Met στη Θεσσαλονίκη!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Σε έναν «παράδεισο» γλυκών απολαύσεων σας προσκαλεί ο Τομέας Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και η κορυφαία εταιρεία υγιεινής και πολλαπλής
μαγειρικής στον κόσμο, η AMC, στο Φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει στο ξενοδοχείο The Met, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους, θα δημιουργήσουν live μια ποικιλία από πρωτότυπες γλυκές δημιουργίες, στα κορυφαίας ποιότητας σκεύη της AMC, αποκαλύπτοντας «γλυκά» μυστικά της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης από την παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα.
Ο Ευτύχης Μπλέτσας θα δημιουργήσει με τα σκεύη της AMC υπέροχες συνταγές υγιεινής παιδικής Ζαχαροπλαστικής.
«Πρωταγωνιστές» του Φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής της AMC πλούσια γλυκά και «αμαρτωλές» απολαύσεις, που –μέσα από άφθονες γευστικές δοκιμές- σας υπόσχονται ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που θα «απογειώσει» τον ουρανίσκο!
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί ειδική κλήρωση με πλούσια δώρα, για τους παρευρισκομένους στην εκδήλωσης.

Χορηγοί του Φεστιβάλ είναι οι εταιρείες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Melitta, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, ΓΙΩΤΗΣ, Βιτάμ, Άλτις, Sol Φλώρα, Flora με βούτυρο, Dole, Λακωνία, Lipton, Jannis.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, 2310552406, iek@xinis.net