Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΛΙΒΑΔΙ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Μετά την προβολή από τα Κολινδρινά Μασλάτια και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Λάγιου Απόστολου απομακρύνθηκαν τα επικίνδυνα αντικείμενα από την παιδική χαρά

ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΣ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ…….
Κάποια πράγματα μας φαίνονται αυτονόητα, αλλά προφανώς δεν είναι αυτονόητα για όλους!
Θα έλεγε κανείς πως μια παιδική χαρά είναι ένα μέρος όπου μπορούν να παίξουν τα παιδιά με
ασφάλεια … αυτονόητο δεν είναι ???
Και όμως! Δεν είναι για όλους ή τουλάχιστον δεν είναι για αυτούς που ήρθαν κάποτε να αντικαταστήσουν ένα παιχνίδι στην παιδική χαρά στο Λιβάδι Πιερίας !!!!!
Αυτοί οι ευλογημένοι άνθρωποι βρήκαν απολύτως φυσιολογικό να αφήσουν το παλιό παιχνίδι στον ίδιο τον χώρο της παιδικής χαράς με τα σίδερα και τα τσιμέντα να εξέχουν!!!!
Πώς δεν σκέφτηκε κανείς να απομακρύνει αυτά τα επικίνδυνα αντικείμενα με τα ίδια τα μηχανήματα που χρησιμοποίησαν για να ξεπατώσουν το παλιό παιχνίδι ??
Αμέλεια ήταν? Αδιαφορία ήταν? Πάντως ένα είναι σίγουρο, ότι τα παιδιά τους δεν πάνε να παίξουν σε αυτήν την παιδική χαρά...
Χρειάστηκε η παρέμβαση ενός δημοσιογράφου για να αναδείξει το πρόβλημα για να ενδιαφερθούν από το Δήμο και να φέρουν ΞΑΝΑ τα μηχανήματα και τους εργάτες (με όσα έξοδα συνεπάγονται) και να ολοκληρωθεί το έργο της απομάκρυνσης του παλιού παιχνιδιού.
Απομένει η επισκευή του φράχτη, ο οποίος είναι ανύπαρκτο σε ένα σημείο με ύψος 1,5 με 2 μέτρα !!!

Δείτε τις φωτογραφίες του ΠΡΙΝ και του ΜΈΤΑ

H παιδική χαρά με τα επικίνδυνα αντικείμενα


Η παιδική χαρά με την παρέμβασή μας