Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η ψευτοδημοκρατία χωρίς μάσκα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή
Αυγή, με κορυφαίο γεγονός την προφυλάκιση τριών βουλευτών και την δίωξη (μέχρι στιγμής…) τριών άλλων, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η «δημοκρατία» τους, όπως αυτοί την εννοούν είναι ένα πολίτευμα… ελευθερίας μόνον για «δημοκράτες», στους οποίους «δημοκράτες» συμπεριλαμβάνουν χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ και κατ’ εξοχήν αρνητές της, οι οποίοι δημόσια διακηρύσσουν ότι επιδιώκουν την δικτατορία του προλεραριάτου.

Ζούμε στην Ελλάδα του 2013 τους μικρούς Στάλιν και Βισίνσκι με κορυφαίο του χορού της απέραντης υποκρισίας τον πρωθυπουργό Σαμαρά, που μαζί με ένα SALOM, έχοντας πίσω του τα σύμβολα του σιωνισμού δήλωσε από το Ισραήλ ότι θα μας… εξαφανίσει! Αυτό το είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενώ η υπόθεση από δικαστικής πλευράς ευρίσκεται σε εξέλιξη. Τι σημασία έχει όμως το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ κάθε κατηγορουμένου μπροστά σε ένα SALOM;

«Ένα ξερό δαφνόφυλλο, την ώρα αυτή θα πέσει, το πρόσχημα του βίου σου και θα απογυμνωθείς. Σαν δέντρο δίχως φύλλωμα, που τον χειμώνα απέμεινε στου δρόμου εκεί την μέση θα παρομοιωθείς» γράφει ο Κ. Καρυωτάκης και τον στοίχο του αυτόν θυμήθηκα θωρώντας στα κανάλια των «νταβατζήδων», τον Σαμαρά γεμάτον έπαρση να θριαμβολογεί για την… εξαφάνιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ένα «ξερό δαφνόφυλλο, το πρόσχημα του βίου τους», το SALOM για την, με πανηγυρικό και θεατράλε τρόπο, προσπάθεια εξοντώσεως της Χρυσής Αυγής. Όμως και πάλι ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ! Όσο υπάρχει ακόμη έστω και ένας Χρυσαυγίτης τίποτε δεν έχει τελειώσει και υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας, όπου υπάρχουν Έλληνες.

Γι’ αυτό Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες

«Μη σκιάζεστε στα σκότη, της Λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει»…

Μέχρι την Νίκη!

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com



Άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ, Μιχαλολιάκου που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Εμπρός" που κυκλοφορεί σήμερα