Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Έτσι πιάσαμε τον συνδικαλιστή

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Έτσι πιάσαμε τον συνδικαλιστή
Στο πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» κατά το οποίο συνδικαλιστής ζήτησε 50.000 ευρώ από τη διοικήτρια, προκειμένου να μην προβεί σε
απεργία, αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μετά την καταγγελία της διοικήτριας του νοσοκομείου, κ. Καρρά, «πήρα αμέσως τον κ. Δένδια, ο οποίος έστειλες στο γραφείο μου το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, οι οποίοι καλωδίωσαν την κ. Καρρά και ξεκίνησε εδώ και δύο εβδομάδες μία συστηματική παρακολούθηση όλων των σχετικών συνομιλιών της με το συγκεκριμένο πρόσωπο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας, ότι ο συγκεκριμένος κύριος, ισχυριζόταν, ότι αν τα έβρισκαν στα λεφτά με την κ. Καρρά, θα τα έδινε σε άλλους συνδικαλιστές του νοσοκομείου, προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις.
«Τελικά συμφώνησαν στο ποσό των 50.000 ευρώ. Ζητήσαμε από την Ασφάλεια το ποσό αυτό και μας το έδωσαν αφού προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα, δόθηκε χθες το μεσημέρι το ραντεβού στην οικεία της κ. Καρρά. Μέσα στην οικεία της ήταν και η Ασφάλεια. Μπήκε ο κύριος, πήρε τα λεφτά από τη σακούλα και ζήτησε μια εβδομάδα προθεσμία, όπως είπε, για να προλάβει να τα μοιράσει σωστά και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Βγαίνοντας έξω, τον συνέλαβε η Αστυνομία, προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη. Έχει κινηθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου και πρόκειται να δικαστεί» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης ενώ διευκρίνισε πρόκειται να απολυθεί.
Δείτε το Βίντεο: