Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Εξιχνιάσεις κλοπής και φθοράς σε Κατερίνη και Βέροια

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κατάστημα στην Κατερίνη Πιερίας
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης περίπτωση
κλοπής σε κατάστημα, που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 05.10.2013 στην Κατερίνη Πιερίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής ηλικίας 22 ετών, φερόμενης ως δράστιδας με βάση τα συγκεντρωθέντα αποδεικτικά στοιχεία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι η προαναφερόμενη την 05.10.2013 το απόγευμα, εισήλθε σε κατάστημα καφέ – ζαχαροπλαστείο ενός 32χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της ανωτέρω, η οποία δε συνελήφθη, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης .


Εξιχνιάστηκε περίπτωση φθοράς με μαύρη μπογιά στο Δημαρχείο Βέροιας την 10.09.2013
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας περίπτωση φθοράς στο Δημαρχείο Βέροιας, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 10.09.2013.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ ημεδαπών ηλικίας από 17 έως 19 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της φθοράς ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πειστηρίων και στοιχείων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι πρώτες πρωινές ώρες της 10.09.2013 ρίχνοντας μπογιά μαύρου χρώματος προξένησαν φθορές ύψους (1.500) Ευρώ στο Δημαρχείο Βέροιας.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω, οι οποίοι δε συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας .