Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Λύθηκε η συνεργασία του Αιγινιακού με τον Γ.Χατζάρα/ "Λευκή" Ισοπαλία Με Βατανιακό

Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Γιώργο Χατζάρα και τον άμεσο συνεργάτη του κ.Σήφη Μωυσίδη,  ευχαριστώντας τους για την μέχρι τώρα προσφορά τους
στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στη πορεία τους.

Επίσης, υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Κώστας Νικολαϊδης που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ομάδα Νέων του Αιγινιακού.


Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Βατανιακός και Αιγινιακός μέσα στη Κατερίνη σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση, τα οποία κόστισαν στην ομάδα μας που αν και είχε περισσότερες ευκαιρίες καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και στα δύο ημίχρονα ο Αιγινιακός είχε την υπεροχή και τις φάσεις, παίρνοντας συνεχώς πρωτοβουλίες αλλά τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει. Επίσης, ο Βατανιακός στο 90' ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κυπαρίσσης,  Οι παίκτες που αγωνίστηκαν θα κάνουν αύριο αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων. 
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδούνας, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος, Γιαλιτζής, Νταντάμης, Γιαξής (74' Μίλιεβιτς), Κουλίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (86' Φουλίδης), Ποτουρίδης (60' Κυπαρίσσης), Ζαγοριανός. 
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Φερνάντες, Φαμπίνιο, Πέντα, Κιβρακίδης, Μιτρόφ (70' Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς. 

http://aiginiakos.gr/