Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Έναρξη Νέων Ταχύρυθμων Εξειδικευμένων Σεμιναρίων DJ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με 32 έτη επιτυχημένης πορείας και συνεπή προσανατολισμό στην ποιοτική εκπαίδευση, ανακοινώνει την έναρξη νέων ταχύρυθμων εξειδικευμένων σεμιναρίων DJ, στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα σπουδών έχει συνολική διάρκεια 40 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Aναλυτικά, οι διδασκόμενες ενότητες είναι οι εξής:

·        Συνδεσμολογία εξαρτημάτων-εξοπλισμού / Home – Club - Live Install
·        P.A Equalization / Hot Peaks / System Calibrate
·        Audio Cards / AD Converters
·        Η έννοια του Beat / Synch / Tempo
·        Software Traktor / Ableton Live / Virtual Dj
·        Apple Logic / Pro tools
·        Recording / Editing Vocals / Instruments
·        Sequencing / Loops
·        Radio Spots / Recording / Editing
·        Mixing / Mastering
·        Ραδιοφωνική Παραγωγή
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να αποκτήσει ο σπουδαστής την ικανότητα να μάθει να χειρίζεται άψογα το μουσικό του πρόγραμμα, ενώ παράλληλα  να μπορεί να εκμεταλλεύεται τον προσφερόμενο ηχητικό εξοπλισμό στο μέγιστο, ώστε να καταφέρει να καθιερωθεί γρήγορα στο μαγικό χώρο του DJing. Η εκπαίδευση των σπουδαστών γίνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες DJs, από επαγγελματίες ηχολήπτες και μουσικούς παραγωγούς. Η ατομική πρακτική εξάσκηση στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, αλλά και σε εκδηλώσεις, δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να αποκτήσουν το απαραίτητο τεχνικό υπόβαθρο και να εξασκηθούν στις απαιτούμενες τεχνικές.
Το πρόγραμμα, απευθύνεται τόσο σε αρχάριους που επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορα τις βασικές γνώσεις ενός DJ , όσο και σε επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους ή να εξασκήσουν νέες τεχνικές μείξης με αναλογικά και ψηφιακά μέσα και να αποκτήσουν γνώσεις ηχοληψίας και παραγωγής για να έχουν ένα πιο ολοκληρωμένο προφίλ επαγγελματία.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, κατανοώντας τις αλλαγές και τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες:
KEAΣ ΞΥΝΗ - Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310552406, Εmail: keas@xinis.net   Website: www.keasxini.edu.gr