Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 1 - Ο

 Εκ των πραγμάτων και με δεδομένη την εξαιρετική ποιότητα των παικτών, θα περίμενε κανείς ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, πολύ τακτική στη…σκακιέρα των δύο προπονητών αλλά και ωραίες φάσεις

μπροστά στις δύο εστίες. Εντούτοις, ο κακός αγωνιστικός χώρος ήταν ανασταλτικός παράγοντας για όλα τα παραπάνω και ήταν φανερό πως όποιος πετύχαινε τέρμα, θα κέρδιζε και τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία από το πρώτο λεπτό, ενώ υπερτερούσαν σε ύψος σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Οι δύο καλές προσπάθειες του Αχιλλέα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη, ενώ το ίδιο συνέβη και με τις αντίστοιχες των Λευκαδίων που σταμάτησαν στον σταθερό Τζήμα.
Στο δεύτερο μέρος, οι κινήσεις τακτικής συνεχίστηκαν εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους όμως να στέκονται φανερά καλύτερα στο πιο βαρύ πλέον γήπεδο, καταφέρνοντας να ελέγχουν τον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Το παλικαρίσιο τέρμα του Δημητριάδη με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και το πλεονέκτημα που αποκτούσαν οι γηπεδούχοι, ουσιαστικά τους έδωσε και τη νίκη που παρά τις προσπάθειες των «κοκκινόμαυρων» στα τελευταία λεπτά, δεν κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι και από τα Λευκάδια.
 Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν αμφίρροπο και είχε πολύ καλό ρυθμό και από τις δυο ομάδες. Τα Λευκάδια είχαν περισσότερες ευκαιρίες αλλά και η Νεοκαισάρεια έδειξε πως είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.
5’ Εκτέλεση φάουλ του Ζαρογιάννη απέκρουσε ο Τζήμας.
8’ Σουτ του Λαμπριανίδη έξω από την περιοχή της Νεοκαισάρειας η μπάλα  λίγο άουτ.
19’ Μπαλιά του Ζαρογιάννη στον Δημητριάδη, την τελευταία στιγμή έκοψαν οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων.
20’ Σουτ του Μπαγγέα, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
24’ Δυνατό σουτ του Ευαγγελόπουλου και εντυπωσιακή απόκρουση του Παπαδόπουλου σε κόρνερ.
30’ Φοβερή κάθετη μπαλιά του Παρσόπουλου στον Ζαρογιάννη, ο οποίος σούταρε αλλά ο Τζήμας έσωσε την ομάδα του.
45’ Σουτ του Δημητριάδη μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.
60’ Σύγχυση στα καρέ της Νεοκαισάρειας και ο Δημητριάδης με χλιαρό ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.
75’ «Κομπίνα» των φιλοξενουμένων σε εκτέλεση φάουλ, ο Παυλίδης από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή σουτάρει ελάχιστα άουτ και η Νεοκαισάρεια χάνει μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει.
80’ Σουτ του Έξαρχου μέσα από την περιοχή απέκρουσε τη μπάλα ο Τζήμας.
92’ Κούρσα του Έξαρχου από το κέντρο του γηπέδου έφθασε στην μεγάλη περιοχή, σούταρε αλλά απέκρουσε ο Τζήμας.

Συνθέσεις:
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Παπαδόπουλος, Καρατάσιος, ΚΟΛΑ (80’ Μουρατίδης), ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Π, ΠΙΤΟΣ, ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Λαμπριανίδης (62’ Πληκαδίτης, Μισαηλίδης, ΠΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ (58’ ΈΞΑΡΧΟΣ), ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ.

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ: Τζήμας, Κασαπανανίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τζάμος, ΠΑΥΛΙΔΗΣ Δ, Ευαγγελόπουλος (46’ Τσιαμπέρας), ΜΠΑΓΓΕΑΣ, ΝΑΚΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ (90’ Γκουδάρας).