Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Αιγινιακός - Τύρναβος 3-3

Ισόπαλοι 3-3 αναδείχθηκαν Αιγινιακός και Τύρναβος στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FootballLeague. Η ομάδα μας  μπήκε πολύ δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0, ενώ στην επανάληψη δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα και
ισοφαρίστηκε. Στο 21’ ο Σίκιμιτς σουτάρει, ο τερματοφύλακας του Τυρνάβου αποκρούει με αστάθεια και σε δεύτερο χρόνο ο Πέντα με προβολή σημειώνει το 1-0. Στο 32’ ο Κιβρακίδης μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Φαμπίνιο, πλασάρει διπλασιάζοντας τα τέρματα για τον Αιγινιακό. Στο 51’ ο Φελίπε μείωσε σε 2-1 για τον Τύρναβο και στο 76’ ο Τέλλος ισοφάρισε σε 2-2. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ομάδα μας από το 65’ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Δήμου. Ωστόσο το τελευταίο δεκάλεπτο έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 85’ όταν ο Φαμπίνιο μετά από σέντρα του Πέντα με κρεμαστή κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για τον Αιγινιακό, το οποίο δεν διατηρήθηκε μετά από απόφαση του διαιτητή κ.Ζούγρα να σφυρίξει πέναλτι για τον Τύρναβο το οποίο εκτέλεσε ο Κουρτεσιώτης διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Διαιτησία: Ζούγρας (Κοζάνης) Βοηθοί: Τσιαμπάζης, Ξενακίδης (Κοζάνης), 4ος: Καραλιόλιος (Γρεβενών). 
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Πετκάκης (62’ Μιλόσκοβιτς) (62’ Χατζής), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Φερνάντες, Μιτρόφ (55’ Δεμηρτζόγλου), Φαμπίνιο, Κιβρακίδης, Πέντα, Σίκιμιτς.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκουπρας, Σιάτρας, Τέλλος, Σαχινίδης, Ντατίδης (70’ Καραγιάννης Χ.), Ροντρίγκο, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος (46’ Γεωργίου), Μάρτινς, Φελίπε(76’ Πούτας).