Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος – Ελευθερούπολη - Την Κυριακή στις 5.00 μμ. στην Κατερίνη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Πιερικό Αρχέλαο
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πιερικός Αρχέλαος – Ελευθερούπολη

Την Κυριακή στις  5.00 μμ. στην Κατερίνη
Δεύτερο παιχνίδι στην Κατερίνη και τέταρτο στον πρώτο γύρο είναι ο κυριακάτικος αγώνας του
Πιερικού Αρχελάου με την Ελευθερούπολη.
Η εμφάνιση της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια δείχνει ότι είναι στις δυνατότητές της να απαιτεί θετικά αποτελέσματα, όπως και γι΄ αυτό που προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα.
Η συμπαράσταση των φιλάθλων είναι καθοριστικής σημασίας και αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά στο παιχνίδι με τον Αργοναύτη, όπου η νίκη του Πιερικού Αρχελάου οφείλεται σ΄ αυτούς που και τώρα θα είναι πάλι δίπλα. 
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Συμεωνίδης και Τζιβελεκίδου και κομισάριος ο κ. Αριστοτέλης Γιαμούζης .
Για τον αγώνα του Σαββάτου ο Χρήστος Ξηρομερίτης, βοηθός προπονητή στον Πιερικό Αρχέλαο, δήλωσε: «Μπροστά μας έχουμε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα που παρότι νεοφώτιστη, έδειξε ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αντίπαλος. Μάλιστα, προέρχεται από μια μεγάλη νίκη με στους Μαχητές Πεύκων. Διαθέτει στις τάξεις της δύο - τρεις έμπειρους αθλητές που έχουν εικόνες από μεγαλύτερες κατηγορίες και αυτό της δίνει μια ποιότητα στο παιχνίδι της. Εμείς από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού που δεν εκτελούμε καλά, ιδίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα μας είναι ένα κράμα έμπειρων και νεαρών αθλητών, που παρόλες τις υψηλές απαιτήσεις που έχουν παιχνίδια σαν αυτό της Κυριακής, δείχνουν να έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητάς του».

●Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): Αίας Ευόσμου 6, Στρατώνι 5, Μαχητές Δόξας Πεύκων 5, Δόξα Λευκάδας 5, ΧΑΝΘ 5, Νίκη Βόλου 5, Λιβαδειά 5, Αργοναύτης 4, Αιγάλεω 4,  Πιερικός Αρχέλαος 4,  Άργος Ορεστικό 4, Πευκοχώρι 4, Ελευθερούπολη 4, Ηρακλής Κοζάνης 3.