Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΣΠΟΥΔΕΣ ART & DESIGN ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με 32 έτη επιτυχημένης πορείας και συνεπή προσανατολισμό στην ποιοτική εκπαίδευση, ανακοινώνει την έναρξη νέων εξειδικευμένων σεμιναρίων στον Τομέα Art & Design, στη Θεσσαλονίκη.
Aναλυτικά, τα προγράμματα σπουδών είναι τα εξής:

-       Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων (100 ώρες)
-       Αρχιτεκτονική Τοπίου (20 ώρες)
-       Διακόσμηση Βιτρίνας (20 ώρες)
-       Σχεδιασμό Επίπλου (20 ώρες)
-       Ελεύθερο Σχέδιο – Ζωγραφική (60 ώρες)
Σκοπός του προγράμματος, είναι η πλήρης κατάρτιση των σπουδαστών-καλλιτεχνών του Art & Design, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της θέσης εργασίας που επιθυμούν και των μελλοντικών τους πελατών. Επιπλέον, στόχος του  προγράμματος είναι η άρτια τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση και η ενίσχυση των ικανοτήτων των σπουδαστών του, μέσα την απόκτηση των θεωρητικών γνώσεων, σε συνδυασμό με την πρακτική εφαρμογή την ανάληψη πραγματικών projects.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες διακοσμητές - interior designers, αρχιτέκτονες & σχεδιαστές επαγγελματικών χώρων, γραφίστες, designers, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες και υπαλλήλους εμπορικών καταστημάτων, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να επεκτείνει τις γνώσεις του στον τομέα των εφαρμοσμένων τεχνών.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, αφουγγραζόμενο τις αλλαγές και τις νέες τάσεις της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
KEAΣ ΞΥΝΗ - Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310552406, Εmail: keas@xinis.net   Website: www.keasxini.edu.gr