Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με πρωταθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
 Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησαν οι Πιεριείς πρωταθλητές του  Ναυτικού  Ομίλου  Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαϊδου που
κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων, στο Ευρωπαϊκό και στους Μεσογειακούς και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και  Νίκο Κακούρη και Θωμά Καραμήτρο,  που αγωνίστηκαν στο μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο αγώνισμα «τετράκωπος εφήβων» και κατέλαβαν την τέταρτη θέση. Στη συνάντηση,  που διεξήχθη στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα,  παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Γεώργιος Μελετλίδης, ο Α΄Αντιπρόεδρος,  Ευστράτιος Τσιρόπουλος, η Γενική Γραμματέας, Χρυσούλα Παρλίτση,  η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων,  Αναστασία Τουλιοπούλου και ο Έφορος Κωπηλασίας,  Ιωάννης Νικολαϊδης.  

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συνεχάρει τους αθλητές για τις σπουδαίες τους διακρίσεις και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, δύναμη, πίστη στις δυνάμεις τους, πάθος και πείσμα  γι΄αυτό που κάνουν και να συνεχίσουν να έχουν ανοδική και επιτυχημένη πορεία, προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία στους Έλληνες και περισσότερο στους Πιεριείς.  
«Οι επιτυχίες και τα μετάλλια μας κάνουν υπερήφανους,  ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε ως λαός, που έχουμε μεγάλη ανάγκη από χαρές και διακρίσεις,  που θα τονώσουν το ηθικό μας και θα υψώσουν την ελληνική σημαία, αποδεικνύοντας την ικανότητα  και το ταλέντο των Ελλήνων αλλά και το γεγονός ότι με  ισχυρή θέληση ξεπερνούν τα όποια προβλήματα και  κατακτούν ξανά τις ΄΄κορυφές΄΄» δήλωσε η κ. Σοφία Μαυρίδου, που εξέφρασε τη στήριξη της Π.Ε.Πιερίας στο μέτρο του δυνατού στο χώρο του αθλητισμού και στην ανάπτυξή του.

Άλλωστε, όπως τόνισε, μέσα από την ιδιότητα και της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  επιδιώκει να αναδείξει τον αθλητισμό-καθώς όπως είπε  αθλητισμός ίσον πολιτισμός- να διοργανώσει και να  προβάλλει  αθλητικά γεγονότα που θα προσελκύσουν επισκέπτες στην Πιερία και να  ενθαρρύνει τον κόσμο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, δίνοντας υγιή διέξοδο και εκτόνωση από τα προβλήματα που τον ταλανίζουν.

Η Σοφία Μαυρίδου προσέφερε στους αθλητές τιμητικές πλακέτες,  για τις επιτυχίες και τη σημαντική προσφορά τους στον αθλητισμό  αποτελώντας πρότυπο για τη νεολαία,   καθώς και αναμνηστικά δώρα από την επίσκεψή τους στην Π.Ε.Πιερίας.