Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Σεμινάρια επαγγελματικής εξειδίκευσης στην ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
 Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», με πολύχρονη εμπειρία στα επαγγέλματα ομορφιάς, αποτελεί την σταθερότερη επιλογή επαγγελματικής
εξειδίκευσης. Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει την έναρξη νέων ταχύρυθμων εξειδικευμένων σεμιναρίων Αισθητικής Σώματος, στα τέλη Νοέμβρη. Το πρόγραμμα σπουδών έχει συνολική διάρκεια 40 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Aναλυτικά, οι διδασκόμενες ενότητες είναι οι εξής:
·        Ανατομία σώματος
·        Βασικές αρχές και καλλυντικά προϊόντα σώματος
·        Βασικές κινήσεις ηρεμιστικής μάλαξης
·        Ηρεμιστική μάλαξη θώρακα και πλάτης
·        Ηρεμιστική μάλαξη άκρων
·        Μάλαξη κυτταρίτιδας - αδυνατίσματος
·        Θεραπεία για τοπικό πάχος – peeling – μάλαξη – μάσκα από φύκια
·        Αποτρίχωση σώματος – προσώπου (ζεστό-κρύο κερί)
Στόχος του προγράμματος, είναι η άρτια θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών σχετικά με την περιποίηση του σώματος και την αντιμετώπιση προβλημάτων και ατελειών, καθώς και η εξειδίκευση τους πάνω σε θεραπείες αδυνατίσματος και κυτταρίτιδας, και σε ηρεμιστικές μαλάξεις.
Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της αισθητικής και της ομορφιάς γενικότερα, που επιθυμούν να καταρτιστούν σε νέες τεχνικές περιποίησης, σε φοιτητές και αποφοίτους ΤΕΙ/ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/Λυκείων που επιθυμούν επιπλέον εξειδίκευση, καθώς και σε όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον περιζήτητο χώρο της ομορφιάς.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, κατανοόντας τις αλλαγές και τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες:
KEAΣ ΞΥΝΗ - Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310552406, Εmail: keas@xinis.net   Website: www.keasxini.edu.gr,