Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Αχιλλέας Νεοκάστρου 1-3

Στιγμές από την περσινή εξαιρετική του πορεία παρουσίασε χθες ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Νέας Γενεάς Νικομήδειας. Η ομάδα του Αντώνη Νησελίτη φαίνεται πως αφήνει πίσω της τις κακές
εμφανίσεις και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Το αντίθετο ισχύει για την ιστορική ομάδα της Νέας Γενεάς, που για ακόμη ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις, που ενισχύθηκαν με τις εξοντωτικές τιμωρίες των Παπαδόπουλου και Πασχαλίδη, που θα απουσιάσουν για 8 και 14 παιχνίδια αντίστοιχα.
Εντούτοις και για όσο διάστημα είχαν δυνάμεις, οι παίκτες του κ. Τουρατζίδη έβαλαν…δύσκολα στους πρωταθλητές, με τους οποίους αγωνίστηκε ο Γιάννης Βαλδήρ, ο οποίος επέστρεψε μετά τις έξι αγωνιστικές τιμωρίας του. Το γκολ του Τεπετού στο 24′ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή απάντησε με τη σέντρα η Νέα Γενεά, όταν ο Σαχπατζίδης μπήκ από τα πλάγια και με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Δημόπουλο.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν άλλες δύο φορές στα επόμενα λεπτά, δείχνοντας πως θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα, εντούτοις οι φιλοξενούμενοι, έμπειροι ων και με περισσότερες λύσεις κυρίως επιθετικά, κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο τέρμα με τον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο στο 39′, με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48′ ο Ισαάκ Τεπετός έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι καλό και με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, πέτυχε το 10 προσωπικό τέρμα στο πρωτάθλημα. Η συνέχεια ήταν εκ των πραγμάτων διαδικαστική και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων, το 1-3 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ.Κωστούλη και Λαζάρου.
Συνθέσεις
Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μπουτογλίδης (32′ Κετόγλου), Λίτσι, Κωνσταντάκος (46′ Μπουτουγλίδης), Φιλιππίδης, Σιδηρόπουλος, Τουρατζίδης, Μπακιρτζής, Τσιφλίδης Ι., Σαχπατζίδης, Τσιφλίδης Μ., Καραούσογλου.
Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Κουβατσίδης (46′ Ανδρίτσος), Αράπος, Φασίδης, Βαλδήρ, Σίμος (63′ Καλφούντζος), Πήχας, Κοτζαχρήστος, Καφές, Τεπετός, Κατσιγιαννόπουλος (85′ Ξαφέτης)


Διαβάστε περισσότερα για

Α1 Ερασιτεχνική – Αποτελέσματα, βαθμολογία, σκόρερς, επόμενη αγωνιστική