Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Νίκη Αιγινίου - Γ.Σ.Λαμία (10η αγωνιστική, 14/12, 19.00)

Στο Αιγίνιο η τοπική Νίκη θα φιλοξενήσει τον Γ.Σ.Λαμία σε ένα από τα κομβικά ματς της 10ης αγωνιστικής της VolleyleagueOΠΑΠ με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Η Νίκη για να αποφύγει τη ζώνη των πλέι άουτ και η Λαμία για να κρατηθεί κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.
Η Νίκη Αιγινίου έχει 3 νίκες σε 9 αγώνες και μάλιστα οι δύο είναι στην έδρας της με 3-2 σετ επί
του Παμβοχαϊκού και του ΠΑΟ. Απών θα είναι μόνο ο τραυματίας Γκορίδης.

«Δύσκολη αποστολή»
Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας είπε: «Καλούμαστε να παίξουμε με μία ομάδα που παίζει πολύ καλή τακτική. Ξέρει ποια είναι σαν ομάδα και τι δυνατότητες έχει και αυτό είναι σημαντικό. Η αποστολή μας είναι δύσκολη».
Ο ακραίος της Νίκης Αιγινίου Αργύρης Μαυροβουνιώτης δήλωσε: «Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη νίκη. Κάθε ματς είναι τελικός. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν έχουμε τραυματισμούς και είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη».
«Καλύτερη η περσινή Λαμία»
Ο κεντρικός της Νίκης Αιγινίου, ο Μιχάλης Χριστοφορίδης που πέρυσι αγωνίστηκε στη Λαμία είπε: «Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσεις τη Λαμία. Η περσινή ομάδα της Λαμίας ήταν καλύτερη, αλλά εφέτος φαίνεται καλύτερη γιατί έχει πέσει το επίπεδο των υπολοίπων ομάδων. Εμείς δε μπορούμε να λέμε πολλά. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε και να ελπίζουμε».
«Επιστροφή στις νίκες»
Η Λαμία μετράει 6 νίκες σε 9 αγώνες αλλά την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Φθιώτιδας ηττήθηκε στην έδρα της με 3-0 από τον Φοίνικα Σύρου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Γιώργος Γιάτσης έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.
Ο πασαδόρος της Λαμίας Μανώλης Δημητριάδης δήλωσε: «Παίζουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς. Η Νίκη έχει πολύ καλή έδρα και δυσκολεύει όλες τις ομάδες στην έδρα της. Μετά την ήττα από τον Φοίνικα στην έδρα μας θέλουμε να γυρίσουμε και πάλι στις νίκες».
Ο ακραίος της Λαμίας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Είναι σημαντικός αγώνας για την ομάδα μας. Θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να δείξουμε προσοχή. Πρέπει να μείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Ο αγώνας εξαρτάται από τη δική μας απόδοση».
«Τιμή που κλήθηκα...»
Ο Ριζόπουλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή για μένα που κλήθηκα από τον κύριο Δρίκο και επέστρεψα στην Εθνική ομάδα. Το τελευταίο διάστημα έχω δουλέψει πολύ. Η πολύ καλή μου παρουσία στο πρωτάθλημα έφερε την επιστροφή. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήρη Δρίκο. Η πρόκριση στο Παγκόσμιο θα είναι η δύσκολη αλλά η καλή Εθνική ομάδα μπορεί να ελπίζει».
Μετράει η έδρα
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές στο πρωτάθλημα της Volleyleague και έχουν από μία νίκη 3-0 στην έδρα τους.

Στη φωτογραφία: Ο Γιάννης Μέλκας και οι παίκτες του θα υποδεχτούν την Λαμία.

Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14
(10η αγωνιστική)
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013
Αιγινίου 19.00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - ΓΣ Λαμία
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Ιωάννου, Γραμματεία: Συρομάχου
Το πλήρες πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής: ΕΔΩ
Βαθμολογία: ΕΔΩ


Η ιστορία των αναμετρήσεων Νίκη Αιγινίου - Γ.Σ.Λαμία
2013-14

Volleyleague21ηΓ.Σ.Λαμία - Νίκη Αιγινίου
14/12/2013Volleyleague10ηΝίκη Αιγινίου - Γ.Σ.Λαμία
2012-13
23/02/2013Volleyleague19ηΝίκη Αιγινίου - Γ.Σ.Λαμία3-0 (25-16, 32-30, 25-22)
01/12/2012VolleyleagueΓ.Σ.Λαμία - Νίκη Αιγινίου
3-0 (28-26, 25-18, 25-22)


http://nikiaiginioy.blogspot.gr/