Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Επισκεφτείτε και φέτος τα «Παραμυθένια Χριστούγεννα στον Κολινδρό 2013»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων με τίτλο «Παραμυθένια Χριστούγεννα στον Κολινδρό 2013» που οργανώνουν διάφοροι φορείς του Κολινδρού,
σας ενημερώνουμε πως υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο των εκδηλώσεων, από ομάδες σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.   
    Η επίσκεψη θα πρέπει να γίνει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και σ’ αυτήν οι μαθητές μπορούν να ξεναγηθούν στα  χριστουγεννιάτικα σπιτάκια  (το Σπίτι του Αη-  Βασίλη, το Καραμελόσπιτο, το Εργαστήριο  των παιχνιδιών). Οι μαθητές  θα έχουν τη δυνατότητα να γράψουν και να στείλουν το γράμμα τους στο Άγιο Βασίλη, να ασχοληθούν με χειροτεχνικές δραστηριότητες, να γευτούν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και να κάνουν βόλτα με το τρενάκι στα γραφικά σοκάκια του Κολινδρού.
  Οι δραστηριότητες είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά, όπως και η βόλτα με το τρενάκι.
  Εναλλακτικά οι μαθητές και μαθήτριες μπορούν να επισκεφτούν το Μακεδονικό Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο  «Αλέξης Ζορμπάς», καθώς και την Έκθεση βυζαντινών και μεταβυζαντινών κειμηλίων που φιλοξενείται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για  να ολοκληρώσουν την ψυχαγωγική και εκπαιδευτική επίσκεψή τους στον Κολινδρό.
Εσωτερικό Ιστορικού - Λαογραφικού Μουσείου Κολινδρού 
  Οι επισκέψεις οργανωμένων σχολικών ομάδων θα πρέπει να προγραμματιστούν για την εβδομάδα από 16 μέχρι και 20 Δεκεμβρίου 2013. Οι εκδηλώσεις για μεμονωμένες επισκέψεις θα διαρκέσουν μέχρι  2 Ιανουαρίου 2014.

  Όσα σχολεία (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) ενδιαφέρονται να επισκεφτούν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2353031220  (2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού) κ. Δημήτριος Χλεμές και κιν. 6976552286.  

Με εκτίμηση
Οι διοργανωτές