Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Όταν το χειροκρότημα έχει αξία...(φωτορεπορτάζ και βίντεο από την) 7η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση Α.με.Α

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....pinakio
Ήταν μια μεγαλειώδης γιορτή και ήταν όλοι εκεί…. Από το πρωί της Τρίτης -και παρά τις έντονες καιρικές συνθήκες- ήταν όλοι συνεπείς στο ραντεβού τους. Από τις 9:00 στις πύλες του κλειστού μπάσκετ του Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου»  Α.με.Α από όλη την Αττική έφθαναν με τους συνοδούς τους προκειμένου να αγωνιστούν στο πλαίσιο της 7ης Παναττικής Αθλητικής Διοργάνωσης Α.με.Α

Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό που απηύθυνε η Πρόεδρος της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο  "Έδρας" Μαρία Κεράσογλου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αθλητές , συνοδούς  και κοινό, ενώ ζήτησε από τον δήμαρχο της πόλης του Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη να σημάνει την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετίζοντας πρώτα τον κόσμο που βρισκόταν στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου μπάσκετ.
Ο δήμαρχος του Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης χαιρέτησε την εκδήλωση

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά τιμήθηκαν αθλητές οι οποίοι έχουν διαπρέψει με τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό με τις επιτυχίες τους, αλλά η Έδρα τους σέβεται και για το ήθος που φέρουν.
Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι: Παραολυμπιονίκης Βούλα Καντζά και η πρωταθλήτρια του τριπλούν με παγκόσμιες διακρίσεις Αθανασία Πέρρα.


 Διαβάστε περισσότερα εδώ