Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ - ΜΥΘΟΣ /ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....
Mε μία διασκευή επανέρχεται λίγο πριν το τέλος του 2013 ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ. 
Μετά το «ΒΓΑΖΩ ΓΟΥΣΤΑ» και « ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΙΑ», ο «ΜΥΘΟΣ» σε στίχους και μουσική του
Κώστα Μπίγαλη και επιμέλεια διασκευής του Άγγελου Σαρόγλου έρχεται να ξεσηκώσει και πάλι. Το νέο digital single κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Music Factory entertainment.

Η ηχογράφηση και το mastering έγινε στα studio της music factory entertainment από τον Άγγελο Σαρόγλου ενώ η φωτογράφηση έγινε από τον Ηλία Καπετανάκη – kimilio Photography team.





Η Music Factory entertainment είναι η νέα δισκογραφική στέγη του Κυριάκου Παπαηλία. Έπειτα από μια πετυχημένη πορεία και την πρώτη του δισκογραφική δουλεία με τίτλο "Πρώτη Φορά" ακολούθησε
η επόμενη με τίτλο "Σαν το ρεύμα" όπου  είχε τη χαρά να τραγουδήσει και τραγούδια που του έγραψε ο αγαπημένος του φίλος Χρήστος Δάντης και  ξεχώρισαν τα τραγούδια  "Αυτό το καλοκαίρι", "Άντε Γεια", "Χτύπα λοιπόν", "Αν μ' αγαπάς", ακολούθησε η τρίτη δισκογραφία του με γενικό τίτλο  "Αξίζεις Πολλά", η τέταρτη με τίτλο "digital single Κύριάκος Παπαηλίας" η πέμπτη με τίτλο "live + 5" O «ΜΥΘΟΣ», περιλαμβάνεται στην  6η προσωπική δουλειά του Κυριάκου με τίτλο «ΒΓΑΖΩ ΓΟΥΣΤΑ». Ο Κυριάκος έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Γονίδη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Εκείνος κ Εκείνος, Στέλιος Διονυσίου, Άντζυ Σαμίου, Λάμπη Λιβιεράτο, Λίτσα Γιαγκούση, Γιώργο Λεμπέση, Κώστα Δόξα, Άντζελα Δημητρίου, Κατερίνα Στανίση και πολλούς άλλους.