Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ποδοσφαιριστές του Α.Σ. ‘ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ βρέθηκαν στο μικροσκόπιο κυνηγών ταλέντων του ΠΑΟΚ

Ποδοσφαιριστές του Α.Σ. ‘ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ’ κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των κυνηγών ταλέντων του Π.Α.Ο.Κ.

Το Σάββατο 21/12 διοργανώθηκε από την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Γιώτσα, στις εγκαταστάσεις της
25ης Μαρτίου στην Κατερίνη το ετήσιο CAMP αναζήτησης ταλέντων των τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Σεραφειμίδης Βασίλης
Συμμετείχαν περίπου 70 ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από διάφορες ακαδημίες, γεννηθέντες το 1999-2000-2001 ανάμεσα τους και δυο του συλλόγου μας, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ στα πρώτα του βήματα. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, Μυφτάρι Ρομπέρτο & Σεραφειμίδης Βασίλης διακρίθηκαν με την απόδοση τους, σκοράροντας από ένα γκολ και δημιουργώντας συνεχώς φάσεις/ευκαιρίες για τους συμπαίκτες τους.
Μυφτάρι Ρομπέρτο
Ευχαριστημένος και ο προπονητής τους για το δείγμα θετικών στοιχείων που παρουσίασαν οι μικροί ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά, σε ένα περιβάλλον που δεν τους ήταν οικείο. 
Παρευρεθήκαν εκ μέρους του Π.Α.Ο.Κ. οι κάτωθι: Ο Γενικός Διευθυντής Τμημάτων Υποδομής & Ανάπτυξης: Πουρλιοτόπουλος Ευάγγελος,ο Γενικός Αρχηγός Κ 15 και Υπεύθυνος Δικτύου Football Prints Αλεξανδρίδης Κυριάκος, ο Διευθυντής scouting: Λαγωνίδης Κώστας και οι Scouters: Αβραμίδης Ιωάννης – Εξαδακτύλου Μαρία οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις συνθήκες και το πρόγραμμα προπονήσεων του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Ακαδημία Γιώτσα για αυτή την πρόσκληση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για παρόμοιου τύπου εκδήλωση μικρότερων ποδοσφαιριστών.


http://kolindrosfc.blogspot.gr/